Een slechte nachtrust of een pijnlijke rug, het zijn beide kapers van ons goed humeur. Iedereen wilt pijnloos door het leven gaan & ’s nachts de batterijen probleemloos kunnen opladen. Dat alles begint met het kiezen van een goed bed. Maar er zijn zoveel slaapsystemen. Wat is nu echt de beste keuze? Wij weten het! Voor het beste comfort kies je namelijk voor een goed instelbare lattenbodem met aangepaste natuurlatex matras.

Hoe ziet de ideale lattenbodem eruit?

Een goed functionerende lattenbodem bestaat uit kantelbare latjes met een grote beweeglijkheid, ook aan de rand. Hij volgt de contouren van het lichaam en is opgedeeld in verschillende steunzones. De zones onder de heup en taille moeten voldoende steun bieden, maar tegelijkertijd is het belangrijk dat de schouderzone soepel is. Wanneer de verschillende steunzones onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen is dat zeker een must. Zo kunnen de hardheid en beweeglijkheid aangepast worden op jouw maat om de meest neutrale lighouding te verzekeren. 

Welke matras hierbij aanschaffen?

De investering in een ergonomisch lattenbodemsysteem is het niet waard als het geen invloed kan uitoefenen op je lichaamshouding omwille van de foute matras. Een te dikke of te harde variant zou zo bijvoorbeeld de werking van de ergonomische steunzones neutraliseren. Daarbij kies je ook best voor een natuurlatex matras omwille van de elastische eigenschappen. 

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste slaapsysteem?

Spring eens binnen in de gloednieuwe toonzaal van Sit & Sleep. In de uitgebreide slaapafdeling zijn ze niet gebonden aan één bepaalde producent of een specifiek merk. Hun slaapexperten geven je steeds onafhankelijk advies. Samen met jou zoeken ze uit welk slaapsysteem de beste match is. Hierbij kan je ook de afwerking van je bed zelf kiezen. Van klassiek tot modern, voor alle stijlen kan je bij Sit & Sleep terecht. Heb je na een tijd toch last van rugklachten? Dan stellen ze de lattenbodem met plezier nogmaals gratis in om je een optimale nachtrust te bezorgen!

Sit & Sleep Hasselt
Genkersteenweg 299
3500 Hasselt
011/76 54 76
hasselt@sit-and-sleep.be
www.sit-and-sleep.be

 

DELEN