Wil jij creatief op zoek naar quality time met je vrienden, familie of collega’s? Hier vind je enkele van de meest avontuurlijke escape rooms van Limburg voor het ideale er-uitje! Kunnen jullie door de misleidende tips kijken, logisch redeneren en binnen de tijd ontnappen uit de meest bizarre locaties? Een goede samenwerking is hoe dan ook de sleutel op de exit-deur… Zo blijkt gezonde spanning de ideale ontspanning!

Samen er (op) uit!

Mystery 19 (Houthalen-Helchteren) 

Altijd al nieuwsgierig geweest naar dit middeleeuwe kasteel? Dool rond in de mysterieuze ontsnappingskamers van De Dool en ga op zoek naar “Het Gulden Recept” van de laatste abt. Deze uitdagende escaperoom heeft slechts een slaagpercentage van 40%, maar met een beetje geluk zet jouw team de eeuwenoude traditie voort. Geen nood, ook het verdriet van een mislukte ontsnappingspoging kun je wegspoelen met een biertje uit de aangrenzende kasteelbrouwerij Ter Dolen!

  • Eikendreef 19, 3530 Houthalen-Helchteren

De Legende van Jean van John (Peer)

Deze nagelnieuwe escape room brengt een creatief muziekaal verhaal. Ergens in het kleine dorpje Wauberg probeert Jean wanhopig hits te schrijven en producen. Ten einde raad, sluit hij een pact met de duivel. Plakt jouw team de tophitformule weer aan elkaar? Klinkt dit jullie als muziek in de oren? Of vallen jullie hopeloos uit de toon? Duik snel de opnamestudio in, want de eerste reacties zijn alvast bijzonder lovend!

  • Meeuwerbaan 26, 3990 Peer

Monaco Heist (Hasselt) 

Exit Room is gegroeid tot een absolute parel voor wie van escape games houdt. Intussen biedt deze toplocatie naast het YUP-hotel drie verschillende kamers aan. Monaco Heist behoort tot de hoogst gequoteerde games in de omgeving. Als spelers bevinden jullie zich in het knappe interieur van de villa van de rijkste man van Monaco. Geniet van de goede ontvangst, het superoriginele begin en wie weet… een flesje cava wanneer je de recordtijd breekt! 

  •  Thonissenlaan 46, 3500 Hasselt

Entered (Maaseik) 

“I Can Hear You” is een huiveringwekkende horror game met échte acteurs die de adrenaline door je lijf zullen doen pompen! Het verhaal speelt zich af in het bloedstollende oude ziekenhuis van Maaseik waar jullie de waarheid ontdekken over een vroegere chirurg die er zijn intrek nam. Aan deze onvergetelijke twee uur durende ervaring, hangt een iets hoger prijskaartje vast, maar de exclusiviteit van dit tot in de puntjes voorbereide totaalspektakel is het méér dan waard… als je durft!

  • Monseigneur Koningsstraat 10, 3680 Maaseik
DELEN