Binnenkort een vrijgezellenfeest op de planning, maar nog geen idee wat voor geks je met de bruid- of bruidegom in spe wil uitspoken? Deze 5 amusante activiteiten zijn ongetwijfeld genieten voor de hele bende én leveren onvergetelijke herinneringen op. 

1. Zorbing

Bij zorbing mag je plaatsnemen in een plastic bal die van een helling wordt geduwd. Wedden dat je je dronken voelt zonder te drinken wanneer je eruit stapt?

5 amusante activiteiten voor een vrijgezellenfeest - flashmagazine.be

2. Sumoworstelen

Elkaar te lijf gaan in een opgeblazen pak levert vast en zeker hilarische taferelen op. Enkel je handen en voeten zijn nog vrij om je tegenstander te vloeren. Om het groepsgevoel te versterken kan je zelfs met twee in één pak gaan!

5 amusante activiteiten voor een vrijgezellenfeest - Flashmagazine
©Aktiefun

3. Skydiven

Een vliegtuig, een parachute en heel wat lef. Dat heb je nodig als je je waagt aan skydiven. Een onvergetelijke gebeurtenis is het zeker.

Is de echtgeno(o)t(e) in spe toch niet zo’n waaghals? Dan is indoor skydiven een leuk alternatief. In een windtunnel beleef je hoe een sprong uit het vliegtuig voelt. Bovendien is het ook een pak goedkoper en vraagt het minder voorbereidingen dan het echte werk.

4. Karten

Wie de zwaarste voet heeft, wordt voor eens en voor altijd duidelijk tijdens een middagje karten. Ga de competitie aan met je vrienden en ontdek wie de echte snelheidsduivel is.

Mag het wat meer zijn? Dan is racen met een luxewagen op een circuit misschien een leuk alternatief. Stap in een Ferrari, Lamborghini of andere snelle wagen en scheur over het parcours.

5. Paintball of laser game

Een klassieker voor een vrijgezellenfeest, maar daarom niet minder leuk: paintballen. Vooral mannen houden er wel van om eens op elkaar te jagen. Geen zin om de dag nadien vol met blauwe plekken te staan? Dan kan je ook een spelletje laser game kiezen. Hier ‘schiet’ je met een laserstraal op je tegenstander. Helemaal pijnloos dus!