maxi speelplezier voor minimensjes

Jessie Jans

In de speelkamer van Ferne (2) hebben we gewerkt met zwart en wit, gecombineerd met een vrolijke accentkleur. Het huisje is een combo van multiplexplaten en IKEA-kastjes. De glijbaan was een kringloopvondst en de tekening maakten we zelf. Kistjes en dozen stimuleren om te helpen opruimen, want opbergruimte heb je nooit genoeg! Een aanrader is een rustig hoekje. Leg gewoon een dekentje met wat kussens en een paar boekjes binnen handbereik. Dit nodigt echt uit om samen te lezen!

Ilaria Di Biase

Net als de meeste ouders hadden wij de kamer voor Maricruz (1,5) tijdens de zwangerschap helemaal afgewerkt. Toch merkte ik na de bevalling dat mijn smaak veranderde. Gelukkig liet onze kamer ruimte voor verandering. Het is nu een moderne versie van een prinsessenkamer geworden en dat past echt bij haar! 

Ellen Grauwels 

Helena (5) en Linus (2) houden van tekenen en turnen. We hergebruikten een schoolbord, sportramen en turnmatten. Ook de kasten zijn van een stationloods en dus tweedehands. De tijd dat meubilair één complete set moest zijn, is echt wel voorbij! Vanuit mijn beroep als interieurvormgever verander ik graag. Ik wil onze kinderen ïnspireren om als avonturiers op ontdekking uit te gaan en door de oude attributen gaan ze inderdaad helemaal op in hun rollenspel! 

Mieke Kerkhofs

Tweelingbroertjes Louis en Léon (5) hebben tot de leeftijd van 3 jaar apart geslapen. Daarna wilden ze ontzettend graag een stapelbed! Ik vond het heel belangrijk dat het gezellig aanvoelt. Daarom creëerde ik een soort kampeergevoel met aardetinten, want dat brengt rust. Accessoires kunnen wél gedurfd zijn. Zo kan je op een goedkope wijze herinrichten. Ook lichtjes, een klamboe en een kleurhoek zijn echt leuk! 

 

DELEN