Nu de vaccinatiecampagne stilaan op volle toeren draait en het rijk der vrijheid lonkt, mogen we weer dromen van heerlijke, zomerse vakantiemomenten. Een picknick met familie, een gezellige barbecue met vrienden, een tuinfeest met enkele buren, een fietstocht, een dagje naar het strand …

Instant de juiste soundtrack

Hopelijk wordt het een zomer om nooit te vergeten. En daar hoort natuurlijk de juiste muziek bij. Ook naast het zwembad, op het strand of – waarom niet – terwijl je aan het fietsen bent. Gesukkel met kabels hoeft je zeker niet tegen te houden. Met een draadloze bluetoothspeaker creëer je instant de juiste soundtrack.

 

 

 

 

 

 

 

 

Draadloze luidsprekers vind je tegenwoordig in alle vormen en formaten. Je kiest gewoon in functie van jouw specifieke behoeften. Kruip je in de huid van een dj? Dan zijn er krachtige speakers die met gemak een dansvloer vullen. Ambiance op het strand? Ga dan voor een compact exemplaar, niet veel zwaarder dan een strandlaken. Je moffelt ze makkelijk weg in de obligate rieten tas om ze te beschermen tegen zandkorrels.

Wilde waterplannen? 

Er zijn ook erg robuuste speakers die niet alleen een zandstorm maar zelfs een duik in het zwembad overleven. Wil je een opwekkend deuntje terwijl je een fietstocht maakt, dan kan je een speaker op je stuur monteren of aan je rugzak bevestigen. Met een smartphone in je binnenzak ben je vertrokken. Liefhebbers van stijlvol design komen ook aan hun trekken. Er zijn strak vormgegeven, draagbare luidsprekers van merken als Bose en Harman Kardon, waarmee je niet alleen auditief maar ook visueel scoort. 

Bluetoothspeaker voor elk budget

Plan je een stevig feestje op een locatie waar je toegang tot wifi hebt? Ga dan voor speakers met een multiroomfunctionaliteit. Zij laten je toe om meerdere speakers tegelijk in te schakelen en zo stereo of surround ervaringen te creëren. Kijk ook even naar de power van je speaker, zowel qua vermogen als verbruik. Alle wireless speakers hebben oplaadbare accu’s met een autonomie van circa vijf tot zo’n twintig uur. En, niet onbelangrijk, er zijn bluetoothspeakers voor werkelijk elk budget. De charmante JBL POP heb je al voor een luttele 30 euro. Voor de Bang & Olufsen Beoplay P6 of de Sonos Move, moet je dan weer snel zo’n 400 euro op tafel leggen. In ieder geval … laat die zomer maar komen!

 

DELEN