Vandaag de dag mag niemand meer buitenkomen… Maar niet getreurd, er is nog altijd Netflix! Nestel je lekker in je zetel en laat je meeslepen in de verhalen van deze series.

La Casa de Papel

Deze Spaanse serie is razend populair over de hele wereld. Meesterbrein El Professor en zijn team getalenteerde criminelen zorgen voor uiterst spannende scènes, waardoor je aan je scherm gekluisterd zit. De serie bestaat uit 3 seizoenen. Krijg je er niet genoeg van? Niet getreurd, het vierde seizoen is onderweg en zal te zien zijn vanaf 3 april.

De beste series

Breaking Bad

Deze epische misdaadserie is zowat het beste wat Netflix te bieden heeft. Het is een lange serie, van maar liefst 5 seizoenen, maar we verzekeren je dat je deze snel bekeken zal hebben. Als je hiermee klaar bent, en je bent Walter White en Jesse Pinkman nog niet beu gezien, kan je altijd nog de verfilming El Camino bekijken. Deze film is zéker van hetzelfde kaliber als de serie.

De beste series

13 Reasons Why

Dit Amerikaanse tienerdrama beschikt over 3 spannende seizoenen. Het verhaal gaat over Hannah Baker die zelfmoord pleegde en haar verhaal vertelt via cassettebandjes. In de serie worden de geheimen van alle personages onthuld… Spannend!

De beste series

Game of Thrones

De Amerikaanse fantasyreeks is nog steeds dé trending serie van het moment. Met maar liefst 8 seizoenen is deze serie hoogstwaarschijnlijk ook de langste die je kent. Het speelt zich af in een mystieke wereld waar adelijke families strijden om de macht.

De beste series

Orange is the New Black

Deze reeks staat zeker op zijn plaats in het lijstje van de beste series. Piper Chapman gaat de gevangenis in wanneer aan het licht komt dat ze in haar verleden drugs gesmokkeld heeft. Ze ruilt haar comfortabele leven in New York in voor een oranje overall. Ontdek de 7 seizoenen en maak kennis met de andere gevangenen.

De beste series

Weet je na deze tips nog niet goed wat je gaat doen met ál die vrije tijd? Bekijk dan zeker dit artikel waar we de leukste gezelschapsspelletjes uitleggen!