Scholen, restaurants, clubs, winkels… de deuren blijven voorlopig zo goed als overal toe. Toch kan je je bij je thuis ook vermaken! Weet jij alleen niet goed hoe je dit gaat doen? Lees zeker verder, want wij verzamelden de leukste gezelschapsspelletjes speciaal voor jou!

Rummikub

Met het bekende gezelschapsspel Rummikub combineer je inzicht, durf en tactiek. Je kan het spel spelen met 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar. Ideaal dus voor elk gezin. De bedoeling van het spel is simpel: raak al je stenen zo snel mogelijk kwijt door de juiste combinaties neer te leggen. Dit kan je doen met je eigen stenen, maar ook met de stenen die door andere spelers zijn neergelegd.

De leukste gezelschapsspelletjes

De Slimste Mens Ter Wereld bordspel

Iedereen kent het populaire quizprogramma ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ wel. Dit bordspel werkt exact hetzelfde als het programma. Er zijn 5 rondes: 3-6-9, Open deur, Puzzel, Ingelijst en de Finale. Verdien seconden en speel zo je tegenstanders naar huis. Het spel is uitgerust met 6.000 vragen en antwoorden, en is geschikt voor 2 tot 4 spelers van 12 jaar en ouder.

De leukste gezelschapsspelletjes - Flashmagazine
© Dreamland

Mens Erger je Niet

Dit is het meest gespeelde spel ter wereld! Mens Erger je Niet is een heel gemakkelijk spel waar het niet moeilijk is om je te ergeren. Het spel wordt gespeeld met 1 dobbelsteen en 4 gekleurde pionnen per speler. Iedereen boven de 6 jaar kan meespelen met het spel. Perfect voor jou en je gezin dus!

De leukste gezelschapsspelletjes

Skip-Bo

Ken jij het leuke en spannende Skip-Bo kaartspel al? De bedoeling is dat je als eerste al je kaarten kwijt bent, door ze in volgorde van 1 tot 12 af te leggen. Het spel kan gespeeld worden van 2 tot 6 spelers vanaf 7 jaar.

De leukste gezelschapsspelletjes

Uno

Natuurlijk mag het traditionele kaartspel, Uno, niet ontbreken. Perfect om met het volledige gezin te spelen! De kaarten zijn in vier verschillende kleuren genummerd van 0 tot 9. Er zijn ook speciale kaarten, zoals een stopkaart of een kaart waardoor je 2 kaarten moet rapen. Je kan het spel spelen vanaf 7 jaar.

De leukste gezelschapsspelletjes

Het is belangrijk om je aan de regels van de overheid te houden. Nodig dus zeker geen vrienden uit, maar speel de leukste gezelschapsspelletjes samen met je gezin.