Er zijn wellicht meer apps dan banken. Toch heb je veel verschillen tussen al die toepassingen. Wij maken je graag wegwijs in een zee van apps en selecteerden de meest handige en slimme, digitale helpertjes. Dit zijn de beste bankapplicaties op de markt!

YNAB 

Staat voor ‘You Need a Budget’. Deze app is zowel beschikbaar via desktop als smartphone (Android en iOS), waardoor je altijd en overal je uitgaven en inkomsten actueel én onder controle houdt. Via deze app je eigen doelen instellen, is ook een handige feature. Deze app is betalend. Dat wil zeggen, de eerste 34 testdagen zijn gratis. Daarna betaal je 11 euro per maand of 75 euro per jaar. De ontwikkelaars beweren dat je meer dan 500 euro per maand zou kunnen besparen. Dat zijn uiteraard statistieken.

Dit zijn de beste bankapplicaties... - Flashmagazine

Goodbudget

Deze app richt zich op je maandelijkse inkomsten en zet delen ervan in digitale mapjes. Bijvoorbeeld: boodschappen, abo’s, rekeningen, etc. Iedere uitgave neemt een hapje uit die mapjes. Dan is het de kunst de vooropgestelde budgetten niet te overschrijden. Goodbudget is gratis, zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor desktop en mobiel (Android en iOS). Een abonnement met meer uitgebreide mogelijkheden kost 5,40 euro per maand.

Dit zijn de beste bankapplicaties... - Flashmagazine

Spendee

Draait zowel op Android als op iOS en heeft een knappe interface. De app maakt het mogelijk je spaardoel aan de hand van een foto weer te geven en serveert je overzichtelijke grafiekjes. De applicatie vertelt je graag wanneer je bepaalde maandelijkse betalingen moet uitvoeren. Bovendien biedt ze de mogelijkheid om cijfergegevens te exporteren. Spendee is gratis. Voor 2,69 euro per maand of 20,69 euro per jaar krijg je toegang tot alles.

Dit zijn de beste bankapplicaties... - Flashmagazine

Naast de beste bankapplicaties zijn er nog andere apps die de moeite waard zijn om te vermelden. Wij brengen je op de hoogte! Dat doen we trouwens ook dagelijks op onze Facebookpagina!