Staat er dit jaar een communie- of lentefeest op de agenda? Dan ben je waarschijnlijk al volop aan het plannen… Heb je ook al besloten om het thuis te vieren? Super! Toch is het misschien nog een beter idee om de festiviteiten ergens anders te organiseren. Wij vertellen je waarom een communiefeest op locatie een goed idee is! 

1. Niet nodig om op te ruimen

De meest voor de hand liggende reden is dat je gewoon naar het feest kan gaan zonder dat je zelf iets moet opstellen, of moet opruimen achteraf. Daar betaal je misschien ietsje meer voor, maar tijd kost ook geld. Aan jou dus om de afweging te maken. 

Een communiefeest op locatie: 3 voordelen - Flashmagazine

2. Je kan zelf genieten

Zo’n belangrijke dag is natuurlijk om nooit te vergeten. Toch als je niet bezig bent met gasten te ontvangen, glazen bij te vullen en rond te gaan met de hapjes… Op een communie- of lentefeest zijn er dan ook duizend-en-een dingen waarmee je rekening moet houden als je zelf instaat voor alles. Op locatie schuif je gewoon mee aan tafel en ben je volledig beschikbaar om mooie herinneringen te maken.

Een communiefeest op locatie: 3 voordelen - Flashmagazine

3. Alles op één plek

Hapjes en drankjes, decoratie, tafels en stoelen… bij je thuis moet je er allemaal zelf voor zorgen. Om nog maar te zwijgen van de zoektocht die eraan vooraf gaat. Prijzen vergelijken, de ideale optie vinden en dan ook nog incalculeren dat je het op tijd bestelt. Dat in tegenstelling tot wanneer je het uit handen geeft, want dan is alles meestal beschikbaar op één plek. Zeker zo handig!

Een communiefeest op locatie: 3 voordelen - Flashmagazine

Nu je alvast de voordelen kent van een communiefeest op locatie, ben je misschien ook nog benieuwd naar tips om prachtige communiefoto’s te maken