Whoehoew, een nieuwe maand is van start gegaan… en dat wilt zeggen dat de nieuwe Flash Magazine er weer aankomt. Houd je brievenbus maar goed in de gaten want ook deze maand pakt Flash Magazine weer uit met niet te missen artikeltjes!

Een voorsmaakje van Flash Magazine maart

Koken met Karolien van Karola’s Kitchen

Karola's-kitchen

Deze maand is Karolien van Karola’s Kitchen guesteditor voor Flashmagazine.be maar speciaal voor jullie een voor’smaakje‘ te geven, publiceerden we haar eerste receptje ook in onze papieren Flash Magazine.

Julie Corigliano van Thinkstyle geeft interieurtips

Ook Julie Corigliano van Thinkstyle is in maart één van onze guesteditors op Flashmagazine.be. Toch vonden we dat deze interieurstyliste niet mocht ontbreken in jouw brievenbus. Haar eerste artikel lees je dus in Flash Magazine!

All-in cruisen doorheen Dubai, Abu Dhabi en de Arabische Emiraten

Wil je graag eens een exclusieve reis maken? Onze reporter stelt ook deze maand weer een reisknaller van formaat voor. Droom jij van een luxueuze reis met het ecologische cruiseschip MSC Splendida 4*? Je leest er alles over in Flash Magazine maart!

Winnares Bianca Wennen in de spotlights

make over“Yes!” Bianca was dolgelukkig toen Flash haar liet weten dat ze de hoofdprijs van onze eindejaarsactie had gewonnen. “Een fashion restyling ter waarde van 600 euro bij Hotspot in Hasselt. Daar zeg ik geen nee tegen!” Aldus Bianca. Benieuwd naar haar make-over? Het resultaat zit deze week in jouw brievenbus.

Win win win: Duotickets voor Natalia 30 maart @ Ethias Theater Hasselt

natalia puzzelwedstrijd

Zoek de oplossing van de sudoku in Flash magazine maart en maak kans op een duoticket voor Natalia ‘Me & My Producer – the second edition’ op 30 maart in het Ethias Theater te Hasselt. Puzzel je niet graag maar waag je liever online jouw kans? Klik dan hier.

Ontdek dit alles en nog veel meer vanaf 5 maart in je brievenbus!