Op naar de brievenbus want de nieuwe editie van Flash & Puur Magazine is weer gearriveerd. Laat je overrompelen door een flinke lading lifestyle nieuws en ontdek alles over onze Flash & Puur shoppingday! Speciaal voor jou overlopen we wat je allemaal kan verwachten in deze nieuwe editie…

shopping day Flash en Puur

Flash Shoppingday

Van alle Flash & Puur magazine edities, is dit echt wel de beste. Want deze maand vind jij jouw Flash & Puur ShoppingPAS in je favoriete magazine. Dankzij deze pas krijg jij een exclusief voordeel bij tal van Limburgse handelaars. Meer informatie over de Flash & Puur Shoppingday nodig? Lees dan hier verder.

 

interview Flash magazine

Désirée Viola uit Prinsessia in the Spotlight

Onze reporter ging een praatje slaan met Désirée Viola. Je kent haar wel, de knappe prinses uit de Studio 100 serie Prinsessia. Maar tegenwoordig heeft deze half Afro-Amerikaanse, half Italiaanse actrice uit Houthalen een rol te pakken in de nieuwste fictiereeks ‘Secrets’ op één.

 

Moederdag recept Flash magazine

Moederdagrecept

Je moeder verrassen, dat doe je dit jaar met ons moederdagrecept. Open snel jouw nieuwe Flash of Puur magazine en ontdek dit receptje voor Florentine eieren. Een hemelse verrassing op moeders bord.

 

Trend gespot: kinderfietsen

Kinderfietstrends

Het blijft een perfect cadeau voor een communicant of een zogenaamd lentefeest. Een fiets! Omdat de fabrikanten weten dat er ieder jaar een ander publiek aankomt, zijn ze ook zeker in dit segment erg kwistig met trends. Onze reporter ging opzoek naar de laatste trends in kinderfietsen. Je zal versteld staan.

 

mode Flashmagazine

Lentestofjes

Het kwik gaat langzaam aan verder stijgen. We zijn helemaal klaar voor gezellige barbecues, lange dagen op het terras en ijshoorntjes! Maar is onze outfit er ook klaar voor? Wij geven je tips om er fleurig en stijlvol uit te zien de komende zomer.

 

fietstochtje doorheen limburg

Fietsen door Limburg

Limburg staat tot ver buiten de provinciegrenzen bekend als fietsparadijs. Doorweven met een uitstekend fietsroutenetwerk. Wij vertellen je waar je moet zijn voor een heerlijke fietstocht in Limburg!

 

Ontdek dit alles en nog veel meer vanaf 2 mei in jouw brievenbus.