Dacht je dat je enkel van achter je tv of computer kon gamen? Nee hoor! Met deze leuke games voor op je smartphone ben je ook onderweg een tijdje zoet.

Fortnite

Menig mannen zijn helemaal verzot van dit schietspel. Vaak wordt het spel gespeeld via een computer of console, maar het is ook verkrijgbaar in de appstore van je smartphone. Bovendien is het ook erg kwalitatief op de mobiele versie. Heb je dus eens een dood momentje onderweg, dan kan je genieten van deze amusante videogame.

Games voor op je smartphone - flashmagazine.be
©De Standaard

Marvel Contest of Champions

Ben jij gek van superhelden? Dan is de Marvel Contest of Champions ongetwijfeld een spel voor jou. Het doel van dit spel is om de slechteriken te verslaan en het universum te redden. Je mag op je eentje de schurken te lijf gaan, maar ook samen met je vrienden kan je hen flink wat klappen geven. Je kan hem gratis downloaden in de PlayStore en AppStore.

Games voor op je smartphone - flashmagazine.be
©Centre de jeux

Minecraft

Je eigen wereld bouwen, wordt met dit spel werkelijkheid. Er zijn geen spelregels, dus je kan je creativiteit de vrije loop laten. Met je eigen avatar kan je de wereld aanpassen naar jouw zin. Je kan vrij rondlopen in dit spel, grondstoffen delven, op de vuist gaan met monsters… Alles wat je zelf maar wil.

Games voor op je smartphone - flashmagazine.be
©The Verge

Into the Dead 2

Fan van de populaire serie ‘The Walking Dead’? Dan ga je dit spel vast en zeker ook het einde vinden. Net zoals in de serie, is het hier de bedoeling om de zombies te verslaan terwijl je doorheen de verlaten straten beweegt.

Games voor op je smartphone - flashmagazine.be
©AndroPalace

Super Mario Run

Ooit speelden we het spel massaal op de Nintendo, nu kunnen we vanaf onze smartphone proberen om prinses Peach te bevrijden. De mobiele versie van Super Mario Run bevat zo goed als alle kenmerken van de klassieke versie, wat maakt dat je ook hier snel mee weg bent. Een nostalgisch gevoel verzekerd dus! De Androidgebruikers moesten er even op wachten, maar de game is nu zowel voor Android- als voor iOS-gebruikers gratis te downloaden.

Games voor op je smartphone - Flashmagazine.be
©Het Nieuwsblad