Nu de lente goed is ingezet, mogen we al stiekem uitkijken naar de zomer. Kan je ook niet wachten? Begin dan alvast met je voorbereidingen en ga op zoek naar deze hebbedingetjes die jouw zomer helemaal af maken.  

Een tweepersoons hangmat

Schommelen in de hangmat terwijl je bekomt van alle drukte. Zalig toch? Maar omdat alles leuker is met twee dan alleen, kies je best voor een tweepersoons hangmat. Zo kan je samen lekker luieren in de buitenlucht. En als je wederhelft er niet is, dan kan je gewoon zelf de hele hangmat inpalmen…

Hebbedingetjes voor de zomer - Flashmagazine
Fatboy Headdemock – €419

Een aardbei ontkroner

Wie dol is op aardbeien, maar niet op het prutsen om het kroontje eraf te krijgen, moet dringend kennismaken met de aardbei ontkroner. Dit leuke gadget zorgt ervoor dat je met een druk op de knop en een kleine draaibeweging het kroontje beet hebt. Handig toch? 

Hebbedingetjes voor de zomer - Flashmagazine
Chef’n StemGem – €7,50

Een smartphone ventilator

Even wat afkoeling nodig, maar geen airconditioning in de buurt? Dan is een ventilator die je kan aansluiten op je smartphone je redder in nood. Gewoon inpluggen en zalig genieten van de frisse lucht in je gezicht. Zo simpel kan het zijn!

Hebbedingetjes voor de zomer - Flashmagazine
Legami Fan for Phone – €5,95

Een citruspers

Gehydrateerd blijven tijdens zwoele dagen maak je leuker door je water te pimpen met een lekker fruitsmaakje. Kies voor citroen of limoen: heerlijk verfrissend in de zomer én een boost voor je gezondheid. 

Hebbedingetjes voor de zomer - Flashmagazine
Umbra Citruspers SOMBRERO – €4,99

Een zonnecrèmekluisje 

Dit doosje ziet eruit als een flesje zonnecrème, maar is stiekem een verstopplaats om je waardevolle bezittingen in weg te steken tijdens een dagje op het strand. Tenzij dieven plots een fetisj voor zonnecrème krijgen, weet je dat je waardevolle spulletjes hierin veilig zitten.

Hebbedingetjes voor de zomer - Flashmagazine
SunSafe – €10,95