Sonos 

De nieuwste telg in soundbar-city heet Arc van het benchmark-merk Sonos. Deze krachtige tv-speaker vervangt de PlayBar en de PlayBase. Vooral de Dolby Atmos-ondersteuning maakt hem zo bijzonder. De Arc is met zijn 114 cm een stuk breder dan zijn voorgangers. Sonos trekt dan ook volop de kaart van de grotere tv-schermen die eerder in de buurt liggen van 55 inch of meer.

Aanbevolen verkoopprijs: € 899

AKG

Het inmiddels tot Samsung behorende gerenommeerde AKG zet helemaal in op draadloos. Met de Y600 Wireless zal deze strakke én straffe koptelefoon al snel beste vriendjes worden met je smartphone. Een dutje in het vliegtuig? Lawaaierige kinderen in huis? Via Active Noice Cancellation sluit je je helemaal af van de omgeving. De over-ear oorkussens uit traagschuim dragen optimaal bij aan vele uren draagcomfort.

Aanbevolen verkoopprijs: € 215

Garmin

Met de MARQ Athlete zet Garmin voet aan wal in luxe horlogeland. Dit wel erg slimme uurwerk heeft echt alles aan boord, waaronder complete gps, alle gezondheidstools, hersteltijd na het sporten, … en nog een hele rist andere handige opties. Ideaal om je alvast van je rivalen te onderscheiden. Een ultralichte, oerdegelijke titanium behuizing en een hoogwaardige band maken deze topper even stijlvol als duurzaam.

Aanbevolen verkoopprijs: € 1500

Stressless

Het Scandinavische huis, gekend door de typische eenpersoonszetels, pakt uit met een zachte, eigentijdse bank die luistert naar de naam Stella. Via het BalanceAdapt-systeem kan de bank reageren op je natuurlijke bewegingen, waarbij de zitting wordt aangepast terwijl je van houding verandert. Verkrijgbaar met verschillende armleuningen, zittingbreedtes, hoofdsteunen en voetenbankjes.

Aanbevolen verkoopprijs: € 3510

Somfy 

Met het One+ All-in-one alarm systeem zorgt Somfy ervoor dat je je huis in geen tijd optimaal beveiligt. Full HD camera, Night vision, sirene, bewegingsmelder, privacybescherming én back-up batterij zijn maar een greep uit de collectie kunstjes die de kleine, onopvallende IP-camera in petto heeft. Zet hem op een strategische plaats in huis en activeer via de Somfy Protect app.

Aanbevolen verkoopprijs: € 160

DELEN