De ware nog niet gevonden? Tijd om je ogen open te doen en iemand te leren kennen! Er zijn namelijk nog genoeg plekken waar jij je toekomstige tegen het lijf kan lopen.

Ga naar buiten

En dat begint allemaal met de sleur te doorbreken en buiten te komen. Schrijf je in bij een cursus, de fitness of een andere vereniging. Kies hierbij wel voor iets wat je ook echt interesseert en niet op basis van de potentiële partners. Je wil natuurlijk je relatie niet beginnen met een leugen! Ook een museumbezoek, een reis of zelfs een tripje naar de supermarkt kan plots veranderen in een mogelijkheid om een partner tegen het lijf te lopen. Geen tijd voor hobby’s? Hou je ogen dan open op het openbaar vervoer naar het werk. Liefde lonkt namelijk overal!

Iemand leren kennen doe je hier! - Flashmagazine

Schakel je netwerk in

Zo kan je ook eens polsen bij je vriendengroep of ze niemand kennen die nog single is. Zij weten namelijk meteen of het een match voor jou is. Een verjaardagsfeestje of een trouw zijn dan ook de ideale plaats om iemand te ontmoeten. 

Iemand leren kennen doe je hier! - Flashmagazine

Maar je kan ook je online netwerk aanspreken om iemand te leren kennen. Installeer één van de vele datingapps, stuur jouw crush een vriendschapsverzoek of ga meteen voor het grote werk en schrijf je in op een datingsite. Keuze genoeg!

Iemand ontmoet en een afspraakje gepland? Zorg dan alvast dat je de etiquette van het daten onder knie hebt!