Na de voordelen van poppen- en hun poppenhuisjes voor de ontwikkeling van je kind, haal ik vandaag de goede invloed van een knikkerbaan even aan. Want ook dit speelgoeditem heeft heel wat goede invloeden op je kind. Zo zal je kleine ukkepuk zijn behendigheid uitdagen en zal hij of zij heel wat moeten nadenken. Ik zet alle voordelen even op een rijtje.

Behendigheid & natuurkundige fenomenen ontdekken

Spelenderwijs worden onze kleine techneuten behendig in het opbouwen van constructies en het uittesten van natuurkundige fenomenen. Ze ontdekken aan den lijve wiskundige begrippen en natuurkundige fenomenen: hoger dan, lager dan, versnellen door verhogen van de hellingsgraad, afremmen, lang/kort, meer dan/minder dan, middelpuntvliedende kracht …
Nu €20,- goedkoper!

Laat die hersenen maar werken

Want ja, wie met een knikkerbaan speelt, denkt diep na. De hersenen worden geprikkeld en zijn in volle ontwikkeling! Kan mijn constructie nóg hoger? Hoe kan ik mijn knikker nóg sneller laten rollen? Welke snelheid heeft mijn knikker nodig om een ‘jump’ te maken?

Onuitputtelijk speelplezier

De Haba knikkerbaan biedt telkens weer andere uitdagingen en maakt dat de bouwvariaties onuitputtelijk zijn. Voor uren speel-en bouwplezier. Er bestaat bovendien een knikkerbaanvariant voor de allerkleinsten (2+) en voor kids vanaf 5-99 jaar. Je vindt ze bij Kat & Koe in de winkel en via onze webshop!
Nu met 20 euro goedkoper!