De beste series op Netflix

De Belgische zomer biedt jammer genoeg geen garantie op mooi weer. Gelukkig vind je heel wat series op Netflix die je gezien moet hebben. Nestel je op een regenachtige dag dus gezellig in de zetel en binge deze shows!

Outer Banks

Op het eiland waar tiener John B woont, ben je ofwel heel rijk, ofwel moet je hard werken om rond te komen. Aangezien John tot die laatste categorie behoort, gaat hij met zijn drie beste vrienden op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning. Een speurtocht die niet zonder gevaar blijkt te zijn…

Dead to Me

Een weduwe met een kort lontje gaat op zoek naar degene die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet blijkt te zijn wie ze dacht. Uiteindelijk wordt er veel duidelijk. In het tweede seizoen moeten de twee dames opnieuw leren omgaan met een moord. Kunnen ze hun schuldgevoelens te baas of niet?

On My Block

In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente en grappige tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan. Ze moeten niet enkel de “normale” tienersituaties zien te overwinnen, maar krijgen ook te maken met bendevorming, schietpartijen en verlies.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. De afleveringen zijn gebaseerd op de verhalen van slachtoffers en geven je een blik in het leven van iemand die zo rijk is dat hij wegkomt met bijna alles. Tot er uiteindelijk toch iemand z’n verantwoordelijkheid opneemt!

Never Have I Ever

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Toch maken vrienden, familie en gevoelens het haar niet makkelijk. Zo krijgt de band met haar strikte moeder enkele rake klappen en verliest ze even uit het oog wie haar echte vrienden zijn. Komt het allemaal goed op het einde?

Unorthodox

Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Via flashbacks leren we meer over haar achtergrond en de reden waarom ze vertrok. Ze gaat bij een groep musici wonen en probeert zich zo goed mogelijk aan te passen aan haar nieuwe, moderne omgeving. Maar dan komt haar verleden om de hoek kijken…

Sweet Magnolias

In het zuidelijke stadje Serenity weet iedereen alles van elkaar. Maddie, Helen en Dana Sue zijn al sinds ze kinderen waren beste vriendinnen en zoeken op deze plek een balans tussen relaties, familie en carrières. Af en toe hebben ze de steun van elkaar meer dan nodig en bewijzen ze dat hun band sterker is dan ooit!

The Circle

Een experiment waarbij een groep met verschillende achtergronden en interesses met elkaar bevriend moet raken. Addertje onder het gras: ze kunnen elkaar enkel spreken via chat. Is iedereen dus wel wie ze zeggen dat ze zijn? Dat ontdekken ze op het einde. En wie is er op het einde het meest geliefd en wint de geldprijs?

DELEN