Ben jij ook een van de velen die tegenwoordig thuis zitten te werken? Dan kan je maar beter zorgen dat je thuiskantoor er ook wat gezellig uitziet! Wij helpen je alvast met veel plezier op weg dankzij deze tips…

Een goede basis

Kies een bureau die volledig jouw stijl is en zorg voor de gepaste bureaustoel. Kussens in een leuke kleur zorgen meteen voor wat leven in huis. Mag het nog wat meer? Verf de muren in een rustgevende tint of kies voor magneet- en/of krijtverf die meteen kunnen helpen bij je planning!

Maak je thuiskantoor gezellig - Flashmagazine

Zorg voor sfeermakers

Of het nu een stukje van de keukentafel is of je eigen aparte kamer in huis, je kan je thuiskantoor altijd gezellig aankleden met bijvoorbeeld een leuke foto, een kaarsje en zeker ook wat groen. Dat zorgt niet alleen meteen voor een huiselijk gevoel, maar ook voor frisse zuurstof!

Maak je thuiskantoor gezellig - Flashmagazine

Hydrateren op een leuke manier

Vergeet je af en toe om voldoende water te drinken? Naast het toepassen van deze handige tips, kan je ook gewoon eens een grappig glas, een trendy beker of een hippe tas aanschaffen. Niks zo leuk dan hieruit te drinken! Dat geldt trouwens ook voor een tasje koffie of thee.

Maak je thuiskantoor gezellig - Flashmagazine