Steengoed in ieders interieur

A little bit of marble never hurt anyone! In een tijd waar huiselijke sfeer en gezelligheid topprioriteiten zijn, kunnen we steeds rekenen op onze tijdloze favorieten. Deze natuursteen is een verrijking voor je interieur en een streling voor het oog. Verder hoef je ook niet meteen all-the-way te gaan, wat dan weer een opluchting is voor je portemonnee. Met de juiste dosis marmer geef je jouw interieur een royale uitstraling mee.

High on marble

Al eeuwenlang is marmer een van de meest gebruikte natuurstenen omwille van zijn stevigheid en duurzaamheid. Zo kunnen we doorheen de geschiedenis heel wat unieke inspiratie vinden van hoe marmer gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld maar aan de Taj Mahal, het Parthenon en talrijke beroemde marmeren beelden. En laat ons eerlijk wezen: als die beelden eeuwen mooi blijven, waarom zou het dan niet geweldig staan bij jou thuis? Daarnaast wordt marmer geprezen om zijn schoonheid, elegantie en eenvoud. Waan je dus in je eigen Parthenon met een vleugje marmer!

Dé sfeermaker in huis

Op zichzelf straalt marmer al snel een zekere koelheid (of moeten we zeggen: cool-heid?) uit. Toch kan deze natuursteen met prachtige aderstructuur, indien goed geïntegreerd in het interieur, zorgen voor een warme en verwelkomende sfeer. Een witmarmeren vloer bijvoorbeeld is het ultieme hoogtepunt van klasse in huis. Is dat wat te veel van het goede? Laat je dan verleiden tot een marmeren keukenaanrecht of eettafel. Een van de bekendste designtafels is dan ook niet voor niets de Knoll Saarinen-tafel. Is wit wat te klassiek voor je en kleur je graag eens buiten de lijntjes? Zoek dan inspiratie in het aanbod gekleurd marmer.

Marmer als statement

Wil je graag marmer introduceren in jouw interieur, maar doe je dit graag met kleine aanpassingen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want het aanbod marmeren accessoires is tegenwoordig niet meer te tellen in de interieurwinkels. Zo krijg je de kans om eerst te proeven van de marmertrend vooraleer je jezelf er volledig aan overgeeft. Een marmeren kandelaar, vijzel, salontafel of klok: het biedt je dezelfde luxueuze uitstraling, maar met een betaalbaar prijskaartje. Eindigen doen we met een laatste tip: Durf marmer gerust te combineren met strak metaal. Marmeren badkameraccessoires met een roségouden randje: luxueuzer kan bijna niet!

 

DELEN