Terug naar de klas met klasse. Nog niet alles verzameld voor het nieuwe schooljaar? Wij hebben alvast enkele leuke (én Belgische!) musthaves voor je uitgezocht. Een 10 op 10 voor originaliteit! 

1.Drinkfles van Kambukka

Aanbevolen verkoopprijs: € 17,90Deze drinkfles heeft een gebogen rietje: heel handig voor kinderen, want zo moeten ze hun hoofd niet meer kantelen tijdens het drinken. En met de leuke designs krijgen ze hun dagelijkse hoeveelheid water met plezier binnen!

2. Rugzak van Skewies 

Aanbevolen verkoopprijs: € 25Zacht en ecologisch rugzakje uit katoen zonder chemische ftalaten en pvc. Ideaal om mee te nemen naar de school of de opvang. Superlicht en dus geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

3. Sweater van JBC x Stratier

Aanbevolen verkoopprijs: € 24,95Deze grappige trui komt uit een speelse collectie van de hand van Stratier, de naam van de uitgeverij van Dieter Coppens en Tom Suykens. Check snel de hele collectie bij JBC, want er zijn heel wat leuke items voor jongens, meisjes én leerkrachten!

4. Lunchtas van Mail-Box

Aanbevolen verkoopprijs: € 18,95Een brooddoos? Dat is zó vorig schooljaar. Deze leuke lunchtas is gemaakt uit papier, maar kan je toch makkelijk afwassen met een sopje. Goed voor het milieu én je cool kid-status.

5. Schooletiketten van Enfant Terrible

Aanbevolen verkoopprijs: € 2,75Met deze grappige schoolstickers op hun boeken en kaften krijgen de kids bíjna zin om hun huiswerk spontaan te beginnen maken. 
DELEN