Zoals elke maand hebben wij weer drie super toffe guesteditors in de aanbieding. Deze maand konden jullie al kennis maken met de zusjes van Les Soeurs en met Hanneke en John van de Alpacaboerderij in Kaulille. Maar vandaag stellen we jullie met veel trots onze derde guesteditor voor: Sophie Ickmans van Art of Events!

Sophie maakt van elk feestje een onvergetelijke beleving! Van de mooiste trouwfeesten tot een gezellige voetbalavond in jouw tuin. Deze pittige dame geeft je de komende weken de leukste tips & tricks en tonnen inspiratie mee voor de organisatie van een onvergetelijk feest(je)! Are you ready? Cause it’s partytime!

We geven het woord aan Sophie…

Hallo allemaal, ik ben Sophie Ickmans, een gepassioneerde ziel met een zwak voor de natuur en de mooie dingen in het leven. In het dagdagelijkse leven ben ik een echte dierenliefhebber, globe trotter en levensgenieter met een gezonde levensstijl.

Van de schoolbanken naar een eigen bedrijf

Na mijn studie communicatiemanagement, startte ik mijn eigen bedrijf in de event sector op. Met meer dan 12 jaar ervaring in het vak, ben ik vandaag de dag de stuwende kracht achter Art of Events. Art of Events is een full service event agency, met als missie onvergetelijke momenten te creëren. Met veel enthousiasme en passie begeleid ik mijn klanten bij het uitwerken, decoreren en coördineren van hun feest.

Feestjes op maat van de klant

Samen met mijn team werk ik continu op maat van de klant. Een eigen atelier is om die reden geen overbodige luxe. In ons atelier maken we onze eigen bloemen, meubilair en kan je terecht voor een ruim aanbod aan materialen die wij verhuren. Ik ben een “romantica pur sang” die de liefde graag visualiseert met de meest romantische en feeërieke huwelijksfeesten als gevolg. Huwelijken vormen dan ook onze core business. Tevens bieden wij totaalconcepten aan voor corporate- en private events zoals communies, kinderfeesten, babyborrels en zelfs glampings!

Klaar voor een feestje?

Maak je gerust klaar voor een feestje want de komende weken inspireer ik jullie graag met fantastische feesten. Ik kijk er alvast naar uit, jullie ook?