Het dient geen betoog. Het huwelijksfeest was geslaagd, van het begin tot het einde. Moe en voldaan kunnen jullie het bedje inkruipen om te gaan voor stomende seks tijdens de huwelijksnacht! 

Of niet… De lust is er namelijk wel vaak, maar de moed meestal niet. Maar liefst 65% van de newlyweds heeft namelijk geen seks tijdens de huwelijksnacht!

Zoveel pasgetrouwden hebben geen seks tijdens huwelijksnacht... - Flashmagazine

Redenen

Hoe leuk de hele dag ook was, een trouw organiseren, continu in de kijker lopen, losgaan op de obligate foute nummers en je zatte oom in de gaten houden… kost allemaal véél energie. Vermoeidheid is daarom ook reden nummer 1 voor niet samen de horizontale conga te dansen. Dat was toch de conclusie uit de huwelijksenquête die eventplatform Salino.be lanceerde begin 2019 bij 1500 pasgetrouwde koppels en verloofden. Andere redenen waren; te dronken, gewoon geen zin of niet de kans om samen te slapen.

Zoveel pasgetrouwden hebben geen seks tijdens huwelijksnacht... - Flashmagazine

Tweede kans

Gelukkig bestaat er zoiets als een huwelijksreis en is dit uiteraard het ideale moment om alle schade in te halen. 61% van de pasgetrouwde stellen gaat dan ook effectief op huwelijksreis.

Sex on the beach it is! Maar liefst 43% van de deelnemers koos namelijk voor een strandvakantie. 1 op 4 koos voor een rondreis, 1 op 5 voor een avontuurlijke reis en een kleine minderheid voor een citytrip.

Zoveel pasgetrouwden hebben geen seks tijdens huwelijksnacht... - Flashmagazine

Bron: Salino.be

Maar alles begint natuurlijk met het organiseren van de trouw zelf. Daarom geven we je graag wat handige tips!