Er zijn zo van die dingen met een hoog prijskaartje die geen enkele man kan weerstaan. Slechts weinigen zullen het zich ook echt aanschaffen, maar zelfs er gewoon online naar kijken, doet dromen. Dit zijn alvast 3 gadgets die mannen willen!

Bang&Olufsen Beolab 50

Met hun 61 kilogram per stuk, staan deze geluidsjongens voor hoogwaardige muziekweergave. Ze verspreiden het geluid in een hoek van 180°. Dit geeft een extra dimensie aan je muziekbeleving. De mooie houten kast is überhip en tot in de kleinste details afgewerkt. Typisch B&O. Verbinden gaat draadloos en is kinderspel. Pure verwennerij voor oor en oog. 

3 gadgets die mannen willen! - Flashmagazine
© Bang & Olufsen

Richtprijs: € 27.000 per paar 

Leica M246 Jim Marshall Edition 

Het gerennomeerde topmerk Leica pakt uit met een in oplage gelimiteerde camera met bronzen componenten en een handtekening van de heer Marshall himself. Jim (1936 – 2010) was een van de beroemdste backstagefotografen aller tijden. Dit toestel is dan ook een terechte ode aan een onvervalste meester in painting with light. 

3 gadgets die mannen willen! - Flashmagazine
© Uncrate.com

Richtprijs: € 10.500 

Hummingbird & Prodrive 

Het Britse Prodrive staat niet bekend om zijn opvouwfietsen. Auto’s zijn hun ding. Getunede dan nog wel. Als je daar niet meteen het geld voor hebt, geen nood, er is een instapmodel, of beter opstapmodel: de Hummingbird Bike Company. Zij bouwden, samen met Prodrive, ’s werelds lichtste vouwfiets. Het hele ding weegt slechts 6,9 kilogram en je vouwt hem 1-2-3 op in een uiterst klein pakketje dat overal in past. 

3 gadgets die mannen willen! - Flashmagazine
© Hummingbird

Richtprijs: € 4.000  

Naast deze gadgets die mannen willen, zijn er ook enkele apps die de heren onder ons zeker op hun smartphone moeten hebben!