Tegenwoordig hebben we het allemaal druk, druk, druk… We lopen we van hot naar her en blijven onophoudelijk doorgaan, tot we op een bepaald moment tegen de lamp lopen. Tijd inlassen om volledig te ontspannen is dan ook een must!

Dat kan op verschillende manieren, maar heb je al eens aan een garden house gedacht? Een vrijstaand bijgebouw in je tuin waar je helemaal tot rust kan komen. Maak er je eigen cocoon van waar jij gezellig een boek leest, naar muziek luistert, een leuke hobby beoefent… Kortom, waar jij terecht kan voor wat me-time. Je kan het zelfs zo inrichten dat je op ‘staycation’ kan gaan in je eigen tuin. Wedden dat je batterijen snel weer opgeladen zijn? 

Relaxen doe je in je garden house - Flashmagazine

Jouw stijl binnen en buiten

Bovendien zijn er heel wat opties om zo’n blokhut of poolhouse volledig naar jouw smaak in te richten, langs de binnen- én buitenkant. Trek de lijn van je huis door in je tuinkamer of ga voor iets volledig anders. De keuze is aan jou! Van klassiek tot modern, je vindt vast en zeker iets dat je kan bekoren. Bovendien hoeft het ook helemaal geen dure aangelegenheid te zijn. Met enkele leuke kussens, kaarsen en planten creëer je al iets heel gezellig.

Relaxen doe je in je garden house - Flashmagazine

Lees ook de verrassende invullingen van je tuinhuis of poolhouse.