Nu onze Rode Duivels een plekje scoorden op de volgende ronde van het WK, speelt ook Art of Events kort op de bal! De zomer is voor ons altijd de drukste periode van het jaar, dus ook wij zijn bekend met het begrip “presteren”. Ondanks die lange dagen maken we toch tijd om de schijnbewegingen van Hazard of de moves van Courtois op te kunnen vangen.

Een gezellige voetbalgekte

YES! Ook wij houden van saamhorigheid en gezellige momenten. Samen met het team maken wij er een heus WK feestje van. Iedereen zit klaar in zijn of haar shirtje van hun favoriete duivel en zelfs de vaders komen joviaal mee supporteren. Uiteraard staan onze mascottes van de PR (Pet Relations) ook paraat om mee te blaffen als België weer eens scoort. 

hond met Belgische vlag
Foto: Armando Diva

In tijden van paraatheid en volle focus blijven wij onze styling belangrijk vinden. Het eten wordt zorgvuldig bereid en de pizza’s hebben verdacht veel gemeen met de kleuren van de duivels. Zelfs de chocolaatjes en snoepjes passen in het plaatje! 

eten in Belgische driekleur
Foto: Armando Diva

Een WK feestje in de Belgische driekleur!

Daar wij enorm visueel en uiterst decoratief werken, worden de vertrouwde kleuren volledig in de styling doorgetrokken. De vaasjes worden gepersonaliseerd met lint in de Belgische vlag en ook de zetels krijgen decoratieve kussentjes in de kleuren zwart, geel en rood. 

Details in de Belgische Driekleur
Foto: Armando Diva

The Belgian Red Devils en Art of Events “Tous Ensemble”!


De vorige feestinspiratie van Sophie Ickmans gemist? Lees hier haar artikel over hoe je het trouwfeest van je dromen organiseert!