Beeld je in, blootsvoets dansen onder een sterrenhemel, traditionele stoelen maken plaats voor ottomans en pouffes, een gezellige barbecue met luidkeels gelach, en als kers op de taart blijven al je naasten slapen in een heuse tipi tent! Dit concept gaat steeds gepaard met een heerlijk ontbijt of brunch in de ochtend, zodat de gasten zorgeloos kunnen genieten. Dan wordt er gezellig nagepraat over deze toch wel zeer bijzondere ervaring.

glamping
foto: Armando Diva

Into the nature

De ‘Glamping trend’ past goed bij de typische Belgische zomers die gekend zijn om hun sfeervolle festivals. We merken dat klanten steeds vaker vrijheid in hun ruimste zin willen beleven. Mensen willen een feest in dimensies, ze willen keuzes kunnen maken. Een strakke gedecoreerde locatie maakt plaats voor de open natuur. Feestelijke kledingstukken worden ingeruild voor geruite hemdjes en verfijnde kleine gerechten vervangen het traditionele buffet. In tijden van drukte en stress is glamping “the new luxury”. Even ontspannen en de batterijen opladen zonder in te boeten op kwaliteit.

outdoor feestjes
foto: Armando Diva

“Less is more”. Of toch niet?

De no-nonsense-cultuur is zeer populair tegenwoordig. Steeds vaker worden we ons bewust van het feit “less is more”. Of toch niet? Tijdens de check-in word je verwelkomt door een hostess in bohemian sferen die je naar je tent begeleid. Ingericht met hangende lampjes en voorzien van op maat gemaakte bedden, worden de nachten doorgebracht onder een sterrenhemel, waarna je ’s morgens aan kunt schuiven aan het ontbijtbuffet. Gezellig samenzijn onder familie en vrienden, feesten op mooie muziek en duizenden kaarsen zorgen voor een unieke glamping experience.

glamping
foto: Armando Diva

Boho vibes!

De leuke Boho vibe wordt door ons ook helemaal doorgetrokken in de keuze van de bloemen en matchende decoraties! Zo werken we vaak met houtaccenten, die de gehele setting doen blenden. De basiskleuren van onze tipi-tenten zijn zacht taupe, dus in principe kan je feest volledig naar jouw smaak ingericht en gestyled worden. Vaak wordt er op deze feesten gekozen voor sfeervolle lichtguirlandes die zorgen voor warme lichtaccenten en die perfect passen bij een feest in de open natuur.

Glamping feestjes
foto: Armando Diva

Om in een bohemian sfeer te blijven wordt er gewerkt met veel kleuren en veldbloemen zoals astilbe en lavendel. De complementaire kleuren die eigen zijn aan de bohemian style, worden artisanaal in ons eigen atelier verwerkt tot de mooiste bloemstukken en tafeldecoraties. 

Veranderende tafeltrends

De tafel wordt vervolledigd met vele windlichten om een etnische sfeer te creëren. Niet alleen qua styling zien wij de trends veranderen, ook tijdens het diner merken wij dat de puurheid van de wereldkeukens en alternatieve bereidingswijzen hun intrede maken. Veel van onze klanten kiezen ervoor om de gewone BBQ in te ruilen voor een hippe Green Egg of Ofyr. Kleine gerechten met mooie kleurencombinaties en alternatieve smaken worden steeds populairder. Voel de natuur in elke vezel van je lichaam en de finesse in eenvoud, kortom ‘Go back to basics’ en beleef authenticiteit in haar puurste vorm.

Glamping
foto: Armando Diva

Join us in the fields for an unforgettable outdoor adventure!

 

Sophie Ickmans