Hiermee doorprikken we mythes en genderbevestiging: mannen gaan ook graag naar de wellness. En waarom ook niet? Mannen laten zich immers met plezier verzorgen. Een uitgebreid gamma aan verzorgingsmethodes en -technieken bieden de hedendaagse man een grote keuze aan allerlei heerlijke verwennerijen van hoog kwalitatief niveau. Ook jij bent het waard.

Ontharing

Via suikerepilatie kan je perfect ontharen met mooie resultaten. Borst, rug, billen, oren, nek, armen, benen… na meermaals epileren, worden de haren steeds dunner en komen ze minder terug. Ingegroeide haren verdwijnen. Er zijn ook tal van producten op de markt die je een optimale naverzorging garanderen. Probeer het zeker eens uit.

Wellness, nietes? Mannen laten zich ook graag verwennen! - Flashmagazine

Luxueus scheren

Een zakenreis of -diner op het programma? Verwen jezelf dan met een luxe scheerbeurt met louter en alleen zachte producten en daarna een uitgebreide huidverzorging. Wedden dat je zal denken waarom je dit niet eerder hebt laten doen? Lichtjes verslavend… Plan meteen ook een onderhoudsbeurt voor je kapsel in, want hét kapsel van dit najaar is lang, maar verzorgd!

Wellness, nietes? Mannen laten zich ook graag verwennen! - Flashmagazine

Aromatherapie

Probleemhuid, onzuivere huid, acne, vochtarme huid… ze behoren allemaal tot het verleden dankzij een heerlijke aromatherapie. Dit resulteert in een totale huidverbetering met spectaculaire resultaten. Een echte aanrader. 

Wellness, nietes? Mannen laten zich ook graag verwennen! - Flashmagazine

Relaxmassage

Een drukke werkweek achter de rug? Stress op kantoor? Moe? Laat je eens goed masseren. Een deugddoende rugmassage of een relaxerende huidbehandeling doet wonderen. Vol frisse moed en totaal ontspannen naar huis. Wat wil je nog meer. 

Verzorging heren - Flashmagazine

Handen en voeten

Handjes schudden? Aan tafel met gasten? Een belangrijke vergadering? Een verzorgd uiterlijk begint bij je handen. Deze zitten immers steeds in het zicht. Reden genoeg ze goed te verzorgen. Ze vormen mee je uithangbord. Tip: laat je voeten meteen meedoen. 

Verzorging heren - Flashmagazine

Echte mannen gaan naar de wellness. Niets mis mee. Er zijn er zeker in jouw buurt die je graag eens onder handen nemen. Je komt er buiten als een herboren mens. Geniet ervan!