Wil je graag gaan sporten, maar ga je liever niet naar een fitness? Wil je gaan lopen, maar blijft het regenen? Doe dan een workout thuis! Via workout apps kan je namelijk de dosis beweging krijgen die je nodig hebt. Wij sommen de beste (en gratis!) workout apps voor je op.

Johnson & Johnson 7 Minute Workout

Wil je graag gaan sporten, maar heb je een druk schema? Dan is deze app perfect voor jou! Deze korte, maar zeer krachtige oefeningen kun je makkelijk ergens in je dag inplannen. Elke workout bevat verschillende korte oefeningen met elke keer een pauze tussen. Via de Smart Workout kan je de workout vinden die perfect bij je past.

De 5 beste gratis workout apps - Flashmagazine

One Song Workout

Deze app kiest een liedje uit je iTunes-bibliotheek en zorgt voor een workout die aangepast is aan het ritme van de muziek. De oefeningen zijn behoorlijk klassiek: sit-ups, squats, jumping jacks, maar ze veranderen van zodra er een nieuw liedje begint om het leuk te houden. Gebruik het als opwarming of doe meerdere liedjes achter elkaar.

De 5 beste gratis workout apps - Flashmagazine

Nike Training Club

Via de Nike Training Club kan je standaard workouts doen of je eigen trainingsschema opstellen voor thuis of in de fitness. Deze app is voor zowel beginners als atleten. Het is een soort personal trainer voor in je broekzak. Je kan er ook voor kiezen om een workout te volgen die gebaseerd is op Nike’s topatleten, Serena Williams of Alex Morgan.

Training apps die je thuis een krachtige workout geven

7M Workout for Women

Deze app lijkt op de J & J 7 Minute Workout, maar dan enkel gericht op vrouwen. Deze app is speciaal ontwikkeld voor het vrouwenlichaam en biedt verschillende workouts aan die makkelijk in je schema passen. Je kan kiezen om een full body workout te doen of enkel één deel van je lichaam trainen. Wat wil je nog meer?

Training apps die je thuis een krachtige workout geven

Down Dog

Yoga kan je op verschillende manieren doen. Alleen bij je thuis of in groep in de fitness. Verkies jij ervoor om thuis yoga te doen? Dan moet je zeker deze app installeren! In deze app kan je zelf kiezen welke sessie je wilt doen, ingeven hoeveel ervaring je hebt en hoelang je de les wil volgen. De app geeft gedetailleerde instructies bij elke pose. Welke is jouw favoriet?

Training apps die je thuis een krachtige workout geven

Benieuwd naar andere sporten die niks kosten? Wij zetten ze op een rijtje!