Gadgets zijn er om je het leven leuk te maken. Ze zijn vaak even briljant als eenvoudig. Deze handige helpertjes hebben als doel je te ondersteunen bij je dagdagelijkse activiteiten. Bij het sporten bijvoorbeeld. Meer bepaald lopen. Je kent het wel: ’s avonds na het werk nog even een blokje om, maar het is best al aan het schemeren buiten. En je wil natuurlijk veilig op pad. Geen nood, je hoeft er je favoriete sport niet meer voor te laten, je kan nu ook in het donker veilig op weg. Die excuses kan je dus voortaan schrappen, want met volgende gadgets voor lopers mag je gezien worden.

Handschoenlampjes

Ze bestaan: handschoenen met lampjes erin verwerkt. De lampjes kunnen via usb eenvoudig worden opgeladen, en ze houden het urenlang vol. Langer dan jij kan rennen. Er zitten ook reflecterende strips op, die het zicht dubbel vergroten. Je kan rekenen op waterbestendigheid en ze zijn voorzien van een handig zakje in je handpalm om je sleutels in op te bergen. 

Gadgets voor lopers - Flashmagazine
©️ Uncommongoods

Waterdichte oortjes

De oortjes die standaard bij je smartphone zitten, zijn ongetwijfeld van goede kwaliteit. Maar zijn ze ook waterdicht? We stoppen immers niet voor een regenbuitje en dan zou het sneu zijn je in-ears op te offeren voor wat hemelwater. Dit type oortjes blijft stevig in je oor zitten en kan tegen een stootje. Goed geluid zit er standaard bij!

Gadgets voor lopers - Flashmagazine
©️ Coolblue

Loopjas

Een echte loper laat zich niet tegenhouden door slecht weer. Met een goede loopjas hebben regen, wind en andere gure natuurelementen geen vat meer op je. Vaak zijn deze jassen voorzien van lichtgevende stroken en sommige modellen hebben zelfs ingebouwde led-lampjes. Laat de herfst maar komen, we lopen ‘m alvast tegemoet!

Gadgets voor lopers - Flashmagazine
©️ Decathlon

Reflecterende tape

We begrijpen dat je liever geen fluohesje wil dragen. Het is misschien wel veilig, maar echt stijlvol ben je niet meer gekleed. En dat wil je uiteraard wel blijven. Ook als je gaat sporten. Dit soort tape plak je op alles waarvan je vindt dat het moet reflecteren. De tape is flexibel en kan gewoon mee in de wasmachine. Ze kleeft zowat op ieder materiaal. Zeer handig, maar vooral zeer veilig. 

Gadgets voor lopers - Flashmagazine
©️ Veritas

Dus ga je ’s avonds de baan op? Laat je zien met deze gadgets voor lopers! De omgeving zal je dankbaar zijn.