Ben jij die afgezaagde moppen beu gehoord, maar wil jij toch je lachspieren graag trainen? Dan helpen wij je uit de nood met deze 5 manieren om te lachen!

Komedie kijken

Iedereen zijn humor is anders. Dus wat jij grappig vindt, is dat niet per se voor je familie en vrienden. Zoek daarom eerst uit wat jou laat lachen. Hou je van droge humor, sarcastische mopjes of krijgen flauwe grapjes je helemaal plat? Er bestaan heel wat films, series of komieken voor elk genre. Je moet dus enkel uitvissen wat jou doet schaterlachen!

5 manieren om te lachen - Flashmagazine

YouTube filmpjes

Kan jij uren kijken naar kattenfilmpjes of mensen die vallen? YouTube heeft het allemaal. Op dit platform vind je de ene video na de andere die garant staat voor heel wat lachplezier!

Workshop lachen

Wist je dat je lachen ook gewoon kan “forceren”. Hoe je dat precies doet, leer je tijdens een workshop. Je zal snel merken dat het aanstekelijk werkt als de hele groep begint te lachen. Wedden dat je in geen tijd ook de tanden bloot aan het lachen bent?

5 manieren om te lachen - Flashmagazine

TikTok pranks

Op de app TikTok kan je blijven scrollen door de vele grapjes of pranks die worden uitgehaald. De ene al wat grappiger dan de andere, maar als het niks voor jou is, swipe je gewoon naar de volgende! Bovendien kan het ook voor inspiratie zorgen als je zelf eens een grapje wil uithalen.

@celinedeptWait for it 😂 ##fyp♬ Prank master – Tik Tok

Kietelen maar

Een goede, ouderwetse kietelbeurt is altijd een goed idee om een lachbui te starten. Schakel iemand in om die lach tevoorschijn te toveren en laat je maar eens goed gaan!

5 manieren om te lachen - Flashmagazine