Het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk thuisblijven en bezoekjes aan familie en vrienden vermijden. Zeker als het personen zijn die tot de risicogroep behoren. Gelukkig wil dat niet zeggen dat we elkaar niet meer kunnen horen! Via deze alternatieve manieren blijven jullie namelijk in contact…

De ouderwetse manier

Pak gewoon nog eens pen en papier vast en hou elkaar op de hoogte van je avonturen via brief. Ook leuk voor de kinderen om het schrijven te oefenen. En er is toch niks zo gezellig om in spanning af te wachten tot die volgende brief weer in de bus valt!

Alternatieve manieren contact - Flashmagazine

Gebruik de technologie

De wereld evolueert snel, en maar goed ook! Daardoor kunnen we nu namelijk gewoon Skypen en FaceTimen. Een gemakkelijke manier om elkaar te blijven zien, zonder bacteriën door te geven. Ook ideaal om de kids met hun vriendjes te laten spelen vanop afstand!

Alternatieve manieren contact - Flashmagazine

Laat je stem horen

Niet echt in de stemming om te videochatten, maar wil je wel up-to-date blijven? Dan kan je natuurlijk ook gewoon bellen, sms’en of WhatsAppen. Geen excuus dus om je sociale leven te verwaarlozen!

Alternatieve manieren contact - Flashmagazine

Als op zoek bent naar alternatieve manieren om in contact met elkaar te blijven, wil dat misschien ook wel zeggen dat je nu van thuis uit werkt? Dan zorgen onze tips er alvast voor dat je thuiskantoor er gezellig uitziet!