Black Friday komt in België sterk op. In de VS, het land waar Black Friday in 1951 werd geboren, betekent die dag het startsignaal voor de eindejaarskoopjes. Het valt altijd een weekje later dan Thanksgiving. De vorige edities van Black Friday waren in België een schot in de roos. Zeker als je er de Cyber Monday aan koppelt, die net erna valt. Dan zijn er nog grotere slagjes te slaan. Dit jaar valt Black Friday op 29 november en sluit Cyber Monday dit topweekend succesvol af. Reden genoeg om deze dagen vet aan te stippen in je agenda of kalender. Let there be deals!

Black Friday & Cyber Monday: deals, deals, deals… - Flashmagazine

Black Friday groeit

Niettegenstaande dat er veel reclame wordt gemaakt rond Black Friday, is het fenomeen nog niet bij iedereen gekend in België. Toch groeit het aantal deelnemers ieder jaar. Dé dag bij uitstek om je tanden in ongetwijfeld superaantrekkelijke koopjes te zetten. Je zal vast en zeker veel reclame krijgen in al je brievenbussen, dus een goede selectie op voorhand maken, is geen overbodige luxe. Die tv die je altijd al wilde, staat misschien binnenkort bij jou in de woonkamer te blinken. Modedeals en nog veel meer? Je vindt ze tijdens Black Friday!

Black Friday & Cyber Monday: deals, deals, deals… - Flashmagazine

Cyber Monday 

In 2016 waaide Cyber Monday over naar België. Dat fenomeen valt op 2 december en sluit het Black Friday-weekend naadloos af. Niet alleen consumenten profiteren van hoge kortingen, ook retailers weten tijdens deze dag hun omzet een enorme boost te geven. Vooral elektronicareuzen kenden de voorbije jaren een enorme omzetstijging. Maar ook interieurzaken profiteerden mee, met een stijging tot maar liefst 100%. De deelnemende shops vermenigvuldigden zich in razend tempo. De verwachting is dat dit alleen maar zal toenemen dit jaar. Op Cyber Monday kan je deals sluiten die de Black Friday nog kunnen overtreffen, wat al een kunst op zich is. Dus heb je iets op het oog, is dit misschien jouw kans om dé slag van je leven te slaan.  

Black Friday & Cyber Monday: deals, deals, deals… - Flashmagazine

Ben jij al gebeten door mogelijke topdeals? Doe dan zeker je profijt op deze kortingsdagen. Veel succes!