Recente ontdekkingen

Vind jij het leuk om nieuwe dingen te ontdekken? Dan helpen wij je graag op weg! Of het nu iets handig is, iets waar je altijd al van gedroomd hebt of een leuke uitdaging, dit mag je niet missen!

www.kampzoeker.be

Deze zomer kunnen kinderen gewoon op kamp en naar de speelpleinwerkingen! Maar welke kampen en activiteiten lukken, waar en met hoeveel deelnemers? Het aanbod op Kampzoeker krijgt elke dag een update.

Trouwkasteel

Heb je er altijd al van gedroomd om in een kasteel te trouwen? Dat is jammer genoeg niet voor iedereen weggelegd. Toch is het van juni tot september 2021 mogelijk in en rond het kasteel van Duras te Sint-Truiden. Op www.trouwkasteel.be vind je alle info over deze pop-up locatie.

Street art cities app

Een handige manier om de mooiste kunstwerken te ontdekken in Belgische steden, maar ook in het buitenland. Voorlopig zijn de locaties nog beperkt, maar ze worden regelmatig aangevuld.

 

100Km Covid Challenge powered by Dodentocht

Het originele concept werd geannuleerd voor deze zomer, maar er is een virtueel alternatief. Een uitdaging waarbij je vier weken de tijd krijgt om minimum 100 kilometer af te leggen. Inschrijven kan op de website van Chronorace en je prestaties worden geregistreerd via de Strava app.

Digitale barman

Het bedrijf Yomie uit Herk-de-Stad ontwikkelde een nieuwe manier om bestellingen op te nemen. Zo moeten klanten geen ober meer roepen, maar kunnen ze hun drankjes in één keer doorgeven. Ze krijgen namelijk de menukaart te zien als ze een QR-code scannen. Gekozen? Dan komt de bestelling meteen bij de bar terecht. Handig als het druk is op het terras!

DELEN