Het is Werelddierendag! Daarom zetten we de huisdieren van onze medewerkers eens graag in de kijker. Lees snel verder en ontdek waarom hun baasjes hen zo graag zien! 

Tine Schepers & Filip Aerts en hun hond Mokka

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

De huisdieren van onze medewerkers - FlashmagazineWe hebben Mokka vorig jaar geadopteerd toen ze twee jaar was en daar hebben we nog geen seconde spijt van! Ze is enorm zachtaardig, aanhankelijk en ontzettend dankbaar. Waarom we iedereen zouden aanmoedigen om een hond als huisdier te nemen? De onvoorwaardelijke liefde en vriendschap die je elke dag krijgt, in welke stemming je ook bent, zijn het meer dan waard. Wat we het liefste doen, is samen met haar de natuur in trekken, ons hoofd leegmaken en onthaasten. De beste manier om ideeën vorm te geven!

Lies Gaethofs en haar katten Mr. Mittens, Morrissey, Oliver & Mylo

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

Al van kinds af aan ben ik een heuse crazy cat lady! Het is dan ook niet vreemd dat ik nu 4 katten thuis heb rondlopen. Ze hebben alle vier hun eigen (sterke) karakter. Mr. Mittens is de tandloze avonturier, Morrissey de babbelaar, Oliver de knuffelaar en Mylo de eenzaat. Dat maakt hen zo speciaal en uniek, en zorgt ervoor dat ik ze niet meer kan missen. Alleen als ze eten krijgen staan alle neuzen ineens in dezelfde richting, haha! Mr. Mittens is de enige die zich graag laat oppakken, hij werd dan ook mijn Chinese vrijwilliger voor de foto.

Hilde Pelsers en haar hond Igor

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

Onze stoere, kleine vriend Igor is de liefste hond ooit! Soms denkt hij wel dat hij groter is dan z’n werkelijke gestalte… Maar hij blijft onze clown in huis, want zelfs op een mindere dag tovert hij dankzij zijn kunstjes en expressie altijd weer een glimlach op ons gezicht!

Eveline Schepers en haar kat Lilo

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

Naar mijn mening is een kat het allerbeste huisdier van de hele wereld! Die van mij, Lilo, kan soms echt onuitstaanbaar zijn met haar kattenstreken, maar toch zie ik haar enorm graag. Elke dag tovert ze weer een lach op mijn gezicht en krijg ik onvoorwaardelijke liefde met urenlang knuffelplezier!

Nele Oosters en haar hond Charlie

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

Mijn krullebol Charlie is een echte spring-in-‘t-veld. Ze houdt van eten, ravotten in de bossen, maar zeker ook van lekker fletsen… Mijn ideale compagnon dus!

Anouk Vanspauwen en haar kip Biscuit

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

Soms noemen we Biscuit ook wel koekje. Maar waarom we haar net zo tof vinden (naast het feit dat ze de lekkerste eitjes legt)? Omdat ze een echte doorzetter is! Ze vluchtte eens een keertje te snel van onze hond, waardoor ze haar pootje brak. We spalkten het in, gaven haar wat meer groenafval dan anders om haar te verwennen en lieten haar goed rusten. Ze huppelt nu weer vrolijk rond in de tuin en is weer helemaal de oude!

Greetje Maes en haar katten Girlie & Glowie

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

Eigenlijk zou ik het liefst met mijn twee oogappels op de foto willen, maar geloof me: simpel is iets anders! Daarom zet ik vandaag Girlie, onze zevenjarige Blue Bicolor Ragdoll poes, in de bloemetjes. Bijna een jaar geleden is haar voorpootje t.e.m. het schouderblad geamputeerd vanwege een agressieve bindweefseltumor. Tot nu toe zijn er geen uitzaaiingen gevonden, en ik weet zeker dat ze voor 100% genezen is. Ze huppelt vrolijk rond op drie fluffy pootjes en we zijn supertrots op haar!

Cin De Bock en haar vakantiehonden Max en Juul

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

Als de baasjes van Max en Juul op reis vertrekken, komen zij op hun beurt op vakantie bij ons. Ze zijn dan mijn loopmaatjes die mijn tempo stevig opdrijven! Het is altijd uitkijken naar hun komst, want zo krijgen mijn kinderen ook de ervaring mee van een huisdier.

Lisa Put en haar kat Figaro

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

Een tijdje geleden ging ik samenwonen met mijn vriend Kenneth en zijn kat Figaro. Dat op zich was al geschenk uit de hemel, maar deze kleine pluizenbol er zomaar bij krijgen, was toch wel de kers op de taart. Hij volgt me letterlijk overal! Wanneer ik kook zit hij langs me, wanneer ik mijn tanden poets kijkt hij toe en zelfs wanneer ik naar het toilet ga staat hij naast mij. Figaro’s favoriete bezigheid? Mijn (haar)elastiekjes stelen! Hij speelt er eerst mee en gooit ze daarna vol trots in zijn drinkbak om er vervolgens over te waken. Yes, my cat is a little bit crazy, just like me, haha!

Tine Berrens en haar hond Fynn

De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

Fynn is een stoere macho met een klein hartje. Hij is dan ook altijd superblij als ik thuis kom. Al 11 jaar lang is hij onze knuffelbeer!

Joeri Tuijaerts en zijn aapje King Kong

Op Werelddierendag legt iedereen zijn huisdier extra in de watten. Daar kan ik jammer genoeg niet aan meedoen, maar mijn aapje krijgt wel extra knuffels, haha!
De huisdieren van onze medewerkers - Flashmagazine

De huisdieren van onze medewerkers zijn misschien wel verwend, maar wij vertellen je of het een goed idee is om ze bij je in bed te laten slapen!