Yessss… We duiken de eindejaarsperiode in met een nieuwe editie van Flash Magazine. Bereid je voor op te gekke feestinspiratie, originele cadeautips & ontdek onze gigantische prijzenpot dankzij onze eindejaarsactie! Hou dus zeker je brievenbus in de gaten en verdiep je in de laatste Flash Magazine van 2018!

Een pluim voor je decoratie

feest decoratie

Omdat een mooi opgemaakte feesttafel zoveel beter in de smaak valt. Geven wij je leuke tips mee voor een gezellige feestdecoratie.

 

Shaken met rum

rum cocktail

Een zuiders sfeertje tijdens jouw eindejaarsfeestje? Dan mag deze cocktail zeker niet ontbreken. Open snel je favoriete huis-aan-huis blad en ontdek het heerlijke recept.

 

Christoff is helemaal in feeststemming

Christof

Voor schlagerzanger Christoff breken feestelijke tijden aan. De 42- jarige schlagerartiest lonkt naar zijn kerstconcerten, de eindejaarsperiode én naar het huwelijk met zijn vriend Ritchie. Je ontdekt het allemaal in jouw Flash Magazine!

 

Heerlijke soufflés, dat is meer dan gebakken lucht

Soufflé

Wie de tafelgasten eens wil overdonderen, kan het best uitpakken met een soufflé. Het recept? Dat delen we graag met je in Flash Magazine!

 

Beauty Corner, let’s party!

beautycorner

Stralende make-up tips voor tijdens de feestdagen. Die geeft make-up artieste Renilda je graag mee in deze editie van Flash Magazine.

 

December is pakjes tijd! Win één van de leuke prijzen uit onze prijzenpot

eindejaarsactie

Winkel tijdens de maand december bij de deelnemende handelaars. Vul daar het deelnameformulier in, deponeer het in de wedstrijdbox en duimen maar. Benieuwd naar de deelnemende handelaars? Je ontdekt ze in ons magazine.

 

Het onbekende, verrassende Kirgizië

Kirgizië

Jelle Canipel neemt je mee naar een nog vrij onbekend land. Laat je verrassen door dit bergachtige, spectaculaire land met rondtrekkende nomaden, een primitieve levenswijze en een enorme gastvrijheid. Welkom in Kirgizië.

Dit en nog veel meer ontdek je deze maand in Flash & Puur Magazine.
(gratis bedeeld in elke Limburgse brievenbus)