Op naar de brievenbus want de nieuwe editie van Flash Magazine is weer gearriveerd. Laat je overrompelen door een flinke lading lifestyle nieuws en ontdek alles over de laatste nieuwe mode & beautytrends! Speciaal voor jou overlopen we wat je allemaal kan verwachten in deze nieuwe editie…

Beauty corner 

beautycorner

In onze beauty corner geeft Renilda je tips om je haar beter te verzorgen. Last van droog, vet of fijn haar? Lees snel de beauty corner in jouw Flash Magazine en ontdek een haarfijne uitleg om jouw haarprobleem aan te pakken.

Cool stuff

herfstkriebels

De coolste fashion & beauty hebbedingetjes van het moment? Die vind je in onze cool stuff rubriek. Wedden dat de herfst ook bij jou zal beginnen kriebelen?

 

Het verhaal van de zieke Leysha

Lees het emotionele verhaal van het zieke meisje Leysha ook in de printversie van Flash Magazine. Wedden dat het ook jou zal raken? Wil je het toch liever al eens online lezen? Ontdek het hier.

 

Interview met Jelle van Dael

Ken je deze Vlaamse nachtegaal van Lasgo nog? Tegenwoordig verovert ze in haar eentje de hitlijsten. Meer over deze goed gestemde blondine en haar nieuwe plaat lees je in jouw Flash Magazine.

 

 

Met Jelle Canipel op ontdekking in Vietnam

Ontdek het prachtige Vietnam. Jelle Canipel uit Stal-Koersel trok er samen met zijn fototoestel naar toe en nam enkele prachtige beelden van zijn adembenemende avontuur. Wil je het artikel liever online lezen? Dat kan! Je ontdekt het hier.