Zijn jullie er klaar voor? Op zaterdag 4 mei 2019 is het weer zover! Dan kan je opnieuw naar hartelust shoppen op de jaarlijkse Shopping Day van Flash, Puur en Ziezo Magazine.

Heel wat ondernemers uit Limburg en net daarbuiten zetten hun deuren wagenwijd open en zorgen voor straffe kortingen. Niet te missen dus! Wij vertellen je graag hoe jij kan profiteren van deze uitzonderlijke acties.

De Flash, Puur, Ziezo Shopping Day is in aantocht! - Flashmagazine

Wie doet wat?

Ontdek jij elke maand met plezier je Flash, Puur of Ziezo Magazine? Super! Want speciaal voor onze lezers geven heel wat winkels knallende kortingen. Wat jij moet doen? Haal rond 1 mei de editie van Flash, Puur en Ziezo Magazine uit de bus en hou flashmagazine.be in de gaten. Zo ontdek je welke handelaars meedoen met welke actie.

Zo geniet je van die korting!

In jouw Flash, Puur en Ziezo Magazine van begin mei zal je een pasje terugvinden. Dit is jouw shoppingpas! Toon deze op zaterdag 4 mei bij de deelnemende handelaars en ontvang jouw exclusieve shopvoordeel… Simpel, toch?

De Flash, Puur, Ziezo Shopping Day is in aantocht! - Flashmagazine

Shop en win!

Shoppen was nog nooit zo leuk! Zo profiteer je niet enkel van geweldige kortingen tijdens de Shopping Day, maar maak je ook kans op straffe prijzen. Hoe?

  1. Bij elke aankoop in één van de deelnemende winkels ontvang je een voucher met een unieke code. 
  2. Geef deze online in.
  3. Maak kans op één van de prachtige prijzen. 

Of je kan ook gewoon je aankopen delen op Instagram met #shoppingday2019. Degene met de leukste foto sleept een spectaculaire prijs in de wacht.

Benieuwd wat er te winnen valt? De prijzen doen we ook in de editie van 1 mei én tegelijkertijd online uit de doeken.

Tot binnenkort!

Wist je trouwens dat mannen en vrouwen anders shoppen? Wij lichten het toe! Ook op onze Facebookpagina vind je dagelijks de leukste nieuwtjes.