De zomer wordt nog zoveel leuker met deze gadgets! Ontdek snel hoe jij het seizoen onvergetelijk maakt…

Tentsetter

Altijd al eens willen slapen onder een sterrenhemel? Deze opblaasbare tent XXL is doorzichtig en stelt je in staat lekker languit van de natuur te genieten en tegelijkertijd netjes beschermd te zijn door een tent. In het bos, op een weiland, of gewoon in je eigen tuin, de buitenmens zal deze gadget weten te appreciëren. Genieten kan met 2 tot 3 personen. De bijgeleverde pomp blaast het hebbeding in een mum van tijd op. Meenemen doe je ze in een handige draagtas. Plezier verzekerd! 

Gadgets maken het mooie weer - Flashmagazine
©MegaGadgets

A shot of ice

De lust van heerlijk aperitieven, maar geen last van de afwas. Een leuke combinatie. Deze Ice Shot glazen houden je drankje lekker koel. Ideaal voor het betere cocktailwerk. Bovendien vries je geen water in, maar een niet-alcoholisch ingrediënt van je shot. Zo tover je kleur in ieder glas en voeg je bovendien extra smaak toe. Een paar uurtjes in de diepvries en je hebt weer een stel nieuwe shotglazen. Schol!

Gadgets maken het mooie weer - Flashmagazine
©MegaGadgets

Balkon BBQ

Je hebt geen tuin, maar wil toch barbecueën op je balkon? Deze BBQ maakt het mogelijk. Je hangt hem aan je balustrade, aan de binnenkant welteverstaan, en in geen tijd bak of grill jij de lekkerste gerechtjes. Gezellig met vrienden, of gewoon met de familie. Daarnaast kan je hem in de winter gewoon gebruiken als plantenbak. Handig, toch?

Gadgets maken het mooie weer - Flashmagazine
©MegaGadgets

Ontdek naast deze gadgets voor de zomer nog meer leuke hebbedingetjes.

Nog meer zomerfun? Check dan zeker onze Facebookpagina eens!