Gema is specialist in pvc-materialen voor sanitair, regenwater en riolering. Particulieren kunnen terecht in de algemene doe-het-zelfzaak van het bedrijf. Voor professionals is er een aparte service.

Toezichtputten op maat

Als specialist in riolering heeft Gema alle materialen en benodigdheden beschikbaar om die correct aan te leggen. Toezichtputten zijn hierbij een essentieel onderdeel. Naast het ruime standaardaanbod produceert het bedrijf trouwens ook pvc-toezichtputten op maat die op heel korte tijd aan de klant geleverd kunnen worden. Een groot voordeel ten opzichte van de concurrentie! Daarbij zijn de toezichtputten van Gema, Benor gecertificeerd.

Gema: al 25 jaar lang dé rioleringsspecialist - Flashmagazine

Moderne techniek

Onlangs heeft Gema vier nieuwe machines aangekocht. Deze laten hen toe om de kragen voor de pvc-toezichtputten professioneler te maken. Bovendien kunnen ze met deze machines energiebochten, bekistingssets, pidpabochten en muurdoorvoeren zelf produceren. De energiebochten zijn trouwens goedgekeurd door Fluvius met referentienummer 100915A, conform de technische beschrijving betreft gas- en waterdichtheid.

Gema: al 25 jaar lang dé rioleringsspecialist - Flashmagazine

Alles voor handige Harry’s

Heb je kennis van zaken? Dan vind je in de doe-het-zelf afdeling bij Gema zeker wat je zoekt! Of het nu voor je sanitair is, voor je verwarming of ventilatie, in deze winkel kan je terecht voor kant-en-klare producten of hulpstukken om aan de slag te gaan. Ga zeker eens langs, want je vindt er ook nog veel meer!

Gema: al 25 jaar lang dé rioleringsspecialist - Flashmagazine

Extra advies

Weet je niet waar te beginnen of maak je graag een doordachte keuze? Dan staan ze bij Gema altijd klaar om je te adviseren. Hiervoor kunnen ze rekenen op hun jarenlange ervaring, waardoor je gegarandeerd een professionele aanbeveling krijgt!

Gema: al 25 jaar lang dé rioleringsspecialist - Flashmagazine