Pasen is in zicht en iedereen heeft wel zijn favoriete paaseitje. Maar welk past nu het beste bij jou? Lees zeker verder en kom te weten welk het lekkerste paaseitje is volgens jouw sterrenbeeld.

Steenbok (21 december – 19 januari)

De topsmaken van de steenbok zijn luxueuze varianten zoals praliné, karamel en marsepein. Je bent niet zo voor de “gewone” smaken zoals wit, melk en puur. Jouw perfecte paaseitje bestaat uit melkchocolade met een vulling van praliné.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Wanneer er een nieuwe smaak uitkomt, ben jij de eerste die dit zal proberen. Voor jou zal een paaseitje met een Gin-Tonic smaak hemels in de oren klinken.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Als vis ben je een avontuurlijk en fantasierijk persoon, waardoor je vaak out-of-the-box durft te gaan met je smaakpupillen. Vissen kunnen ook moeilijk kiezen. Een paasei dat om de 5 seconden van smaak zou veranderen, zou daarom echt iets voor jou zijn!

Het lekkerste paaseitje volgens jouw sterrenbeeld - Flashmagazine

Ram (21 maart – 20 april)

Als ram hou je het meest van fruitige, zoete smaken zoals een aardbei-, sinaasappel- of frambozenvulling. Je bent iemand die verzot is op paaseitjes, dus je wilt er zoveel mogelijk eten met een zachte vulling (dan duurt het knabbelen niet zo lang).

Stier (21 april – 10 mei)

Een stier is graag zeker en kiest daarom voor de standaard lekkere melkchocolade paaseitjes. Je houdt niet zo zeer van veranderingen, maar wij kunnen jou wel melk karamel zeezout aanraden als nieuwe smaak!

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Het sterrenbeeld tweelingen is net zoals de vis heel fantasierijk. Je staat open voor nieuwe smaken en verlangt naar een explosie ervan in je mond. Probeer de melk praliné karamel eens, want dit is het lekkerste paaseitje volgens jouw sterrenbeeld.

Het lekkerste paaseitje volgens jouw sterrenbeeld - Flashmagazine

Kreeft (22 juni – 22 juli)

De kreeft heeft een zorgzaam karakter en houdt daarom van zachte, zoete en romige paaseitjes. Je bent een persoon die heel lang kan genieten van een paaseitje. Probeer eens witte praliné?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een leeuw gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Je smelt voor sterke, bittere en pure smaken in een paaseitje. Je houdt van sterke combinaties met krachtige smaken, zoals advocaat of likeur.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als maagd vind je elke soort wel lekker, zolang het maar chocolade bevat! Toch is er één smaak die voor jou het lekkerste is: dat is witte chocolade met cappuccinovulling.

Het lekkerste paaseitje volgens jouw sterrenbeeld - Flashmagazine

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je bent iemand die het graag normaal houdt, pure smaken zonder speciale toevoegingen. Je geniet van volle paaseitjes met melk of pure chocolade. Af en toe ben je wel te vinden voor hazelnootsmaak, maar meer grenzen zal je nooit verleggen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De schorpioen is de extravagante en het meest intenste teken van het sterrenstelsel. Hier past een eitje met pure chocolade het beste bij. Doordat je dynamisch en gepassioneerd bent, kan er soms nog een extra smaakje bij zoals praliné of sinaasappel.

Boogschutter (22 november – 20 december)

Als boogschutter doe je graag alles zelf, je wil dus ook graag je eigen paaseitjes maken. Wanneer je toch de stap zet om er in de winkel te gaan halen, kies je voor speciale smaken. Het melk oreo paaseitje is dit jaar jouw go-to!

Het lekkerste paaseitje volgens jouw sterrenbeeld