Influencers Talisa Loup uit Hasselt en Céline Schraepen uit Beringen vormen samen het leuke duo Totally Two. Als modieuze dames zijn ze steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends en hebben ze hun shoproutine geperfectioneerd. Ze geven jullie graag wat nuttige tips.

INTERVIEW: Totally Two geeft hun shopadvies prijs - Flashmagazine

Miskopen vermijden

Shoppen is een echte kunst, maar iedere fashionista heeft wel al eens een miskoop begaan. Met de jaren word je er wel beter in. Je afvragen hoeveel keer je het zou dragen en wanneer, is hierbij een goed trucje. Als het bij één gelegenheid blijft, laat het dan gewoon liggen. De solden kunnen ook een valkuil voor miskopen zijn. Kan je niet weerstaan aan de korting, maar draag je het uiteindelijk nooit? Dan kan je ze misschien beter overslaan en iets kopen wat je écht leuk vindt op een ander moment.

Must haves

Ga je niet enkel voor leuk, maar ook voor trendy? Dan kan je best nu je slag al slaan met de nieuwe collecties om helemaal summerproof te zijn. Ga op zoek naar een cool paar sneakers, want die heb je nooit te veel. Of scoor een tie-dye T-shirt om het festivalseizoen modieus door te komen. Een mooie en comfortabele jeans en een little black dress zijn enkele items die altijd in de mode zullen blijven en de investering waard zijn. 

INTERVIEW: Totally Two geeft hun shopadvies prijs - Flashmagazine

Er altijd leuk uitzien

Deze basics til je naar een hoger level door accessoires toe te voegen. Een mom jeans met hoge taille, een wit cropped T-shirt en sneakers gecombineerd met een gouden choker en een reeks oorbelletjes, geven de look net dat ietsje meer. Maar als er één gouden regel is die ervoor zorgt dat je er goed uitziet, is het om jezelf goed te voelen in de outfit die je draagt. Kijk hierbij ook niet naar het label met de maat erop. Zo dragen wij sweaters liever wat oversized en kopen we die vaak in een M of L, terwijl onze maat S is. Het ligt er gewoon aan hoe jij dat item draagt. Doe dus gewoon wat jij het leukste vindt!

INTERVIEW: Totally Two geeft hun shopadvies prijs - Flashmagazine

Ontdek je eigen stijl

Maar dat kan wel eens veranderen doorheen de jaren. Je eigen stijl ontdekken is dan ook een zoektocht die we allemaal meemaken. Je moet het ook bekijken in een bepaalde tijdsgeest, maar uiteindelijk ontdek je toch enkele terugkerende elementen waardoor je je eigen stijl zal ontdekken. Experimenteren met verschillende looks is zeker oké, dat doen wij nog steeds.

INTERVIEW: Totally Two geeft hun shopadvies prijs - Flashmagazine

De perfecte shoproutine

Onze shoproutine hebben we ondertussen wel geperfectioneerd. We hebben niet zo vaak tijd om een volledige dag te gaan shoppen, maar zo een snel tripje naar de winkels vinden we af en toe ook wel leuk. Door op een uurtje zoveel mogelijk zaakjes te doen, leer je snel en efficiënt beslissen. Toch kan je beter je shoppingdagen inplannen om er ten volle van te kunnen genieten. Bovendien is er zo minder gevaar op miskopen door snel tussendoor langs winkels te passeren. Als we meer tijd hebben, zetten we dat dan ook in onze agenda en zo’n dag verloopt dan ook anders: we shoppen grote dingen eerst en droppen onze zakken in de auto tussendoor. Daarnaast plannen we ook altijd een lunchpauze in om daarna weer vol goede moed verder te gaan. Eindigen doen we meestal met een theetje en dan overlopen we nog eens samen enthousiast wat we allemaal gekocht hebben.

INTERVIEW: Totally Two geeft hun shopadvies prijs - Flashmagazine

Beter samen of alleen shoppen?

Wij gaan dan ook graag samen shoppen, omdat we volledig op dezelfde lijn zitten. Als dit niet het geval is, laat je die andere persoon beter thuis. Wanneer jullie meningen te hard verschillen, bestaat het ‘gevaar’ dat je je laat overhalen tot iets wat je anders niet zou kopen. Je shoppartner moet dus vooral weten wat jou leuk staat en je stijl vatten.

INTERVIEW: Totally Two geeft hun shopadvies prijs - Flashmagazine