De nieuwe editie van Flash, Puur en Ziezo Magazine vind je deze week in de brievenbus… met een leuk geschenk! Want naast het boeiende leesplezier, scoor jij ook je shoppingpas voor de Shopping Day 2021 op zaterdag 8 mei. Heel belangrijk als je wil profiteren van geweldige kortingen en kans wil maken op spectaculaire prijzen.

Het is ondertussen een traditie geworden, onze Shopping Day. Bij een heleboel Limburgse handelaars zal je naar hartelust kunnen shoppen tegen straffe kortingen. Bovendien vallen er ook heel wat mooie prijzen te winnen. Kortom, een dag die je in je agenda moet markeren!

Hoe werkt het?

  1. Ontdek jouw gratis exemplaar van Flash, Puur of Ziezo Magazine vanaf 3 mei in je brievenbus.
  2. Blader naar je shoppingpas en knip hem eruit! (Of download hier jouw shoppingpas)
  3. Shop bij de deelnemende handelaars en toon je shoppingpas aan de kassa op zaterdag 8 mei 2021 voor uitzonderlijke kortingen.

Benieuwd waar je korting krijgt?

In onderstaand lijstje vind je een overzicht van alle deelnemende handelaars per gemeente. Doorblader snel jouw Flash, Puur of Ziezo Magazine om te ontdekken hoeveel korting jouw favoriete ondernemer geeft.

 

 

 

 

 

Shop en win!

Shoppen was nog nooit zo leuk! Zo profiteer je niet enkel van geweldige kortingen tijdens de Shopping Day, maar maak je ook kans op straffe prijzen. Hoe?

  1. Bij elke aankoop in één van de deelnemende winkels ontvang je een voucher met een unieke code.
  2. Geef deze online in.
  3. Maak kans op één van de prachtige prijzen.

DELEN