Altijd al gedroomd dat een bepaalde bekende persoon wist wie je was? Dat wordt nu misschien wel werkelijkheid dankzij een gepersonaliseerde boodschap van je favoriete celeb!

Cameo

Er bestaat namelijk een platform waarop je heel wat celebs kan terugvinden die jou met plezier een gepersonaliseerde boodschap sturen. Wel tegen betaling natuurlijk… Hoeveel dat dan kost? Dat hangt af van hoe bekend de persoon is en gaat van 1 tot wel honderden Amerikaanse dollars.

Krijg een gepersonaliseerde boodschap van je favoriete celeb! - Flashmagazine

Wie kan je erop terugvinden?

In verschillende categorieën zoals acteurs, YouTubers en influencers kan je zoeken tussen duizenden “bekende” mensen. De ene met al wat meer roem dan de andere. Natuurlijk zal je geen supersterren terugvinden, die verdienen namelijk al genoeg. Namen zoals Charlie Sheen, Keegan Allen en Christina Milian staan er wel tussen.

Krijg een gepersonaliseerde boodschap van je favoriete celeb! - Flashmagazine

Hoe werkt het? 

Je betaalt de gevraagde prijs en binnen de afgesproken tijd krijg jij een filmpje van je favoriete celeb. Je kan aangeven wat je wil dat er gezegd wordt, vragen stellen of de persoon zelf laten kiezen. Als je zelf geen nood hebt aan zo’n boodschap is het wel een leuk cadeau. Heb je een familielid of vriend(in) die gek is van een bepaalde celeb? Dan is dit de uitgelezen kans om te scoren!

Sommige celebs gaan het geld ergens anders zoeken en creëren bijvoorbeeld hun eigen make-uplijn. Benieuwd wie? Ontdek het snel!