Ook wij waren er een tijdje tussenuit, maar staan opnieuw volledig klaar om je te voorzien van lifestyle op jouw maat. Binnenkort vind je dan ook weer een Flash, Puur en Ziezo Magazine gratis in jouw bus. Deze keer hielden we het dicht bij huis en is ‘Leef Lokaal’ de boodschap!

Het verhaal achter ‘Leef Lokaal’

Niet enkel in deze tijden hebben de lokale ondernemers ons meer dan nodig, maar ook in het algemeen is het een noodzaak om jouw buurt te ondersteunen. En dat gaat bovendien verder dan de zaken in jouw omgeving. Zo duiken er steeds vaker andere leuke initiatieven op die de moeite waard zijn om te ervaren. Daarnaast is het ook een goed idee om eens op ontdekking te gaan en de schoonheid van jouw omgeving (opnieuw) te proeven. Kortom: Leef Lokaal!

Leef Lokaal! - Flashmagazine

Zoveel te beleven

In jouw streek is er vast en zeker wel een prachtig stukje natuur waar je de benen kan strekken. Of ga wat verder op pad met de fiets. In het nieuwe magazine vind je alvast wat inspiratie. Eerder fan van shoppen? Wij vertellen je waarom dat op dit moment zeker een goed idee is. Bovendien help je met het winkelhieren de lokale economie. En wie weet win je zelfs een mooie prijs! Honger ervan gekregen? De horeca uit jouw buurt toont z’n creativiteit met leuke initiatieven. Zelf koken is natuurlijk ook een optie. Maar kies dan wel voor lokale producten die je bij de boer om de hoek vindt! Tot slot is er ook nog tijd om te genieten van initiatieven uit de regio en beleven we deze zomer op een andere manier, maar toch nog met heel wat lokaal kabaal!

Heb jij deze editie gemist? Dan kan je hem ook gewoon digitaal lezen!