Heel wat zaken hebben de deuren moeten sluiten ten gevolge van de coronacrisis. Dit zal voor velen negatieve gevolgen hebben, maar jij kan hen hierbij helpen! Wij zetten alvast op een rijtje wat je kan doen om je lokale handelaars te steunen.

Cadeaubon kopen

Om te laten zien dat je nog steeds van plan bent om bij hen langs te gaan, kan je nu alvast een cadeaubon kopen die je later dan kan innen. Zo kunnen zij alvast op dit moment genieten van de inkomsten en laat je zien dat je met plezier hun onderneming steunt.

Zo kan je de lokale handelaars nu steunen! - Flashmagazine

Afhalen

Hoewel de zaak zelf misschien gesloten is, kan afhaling op sommige plekken nog wel. Zo kan je bijvoorbeeld toch nog genieten van die heerlijke menu van je favoriete restaurant of die koffie waar je niet zonder kan! De beste manier om erachter te komen wie wat doet, is om even de sociale media van je lievelingsondernemers in de gaten te houden!

Zo kan je de lokale handelaars nu steunen! - Flashmagazine

Online steunen

Wie weet heeft dat leuke boetiekje ook wel gewoon een (tijdelijke) webshop? Ondernemers zijn heel creatief en zoeken ook zelf naar oplossingen. Een Instagram live om je de kleding te showen, een verkoop via sociale media zelf of gewoon een positieve Pow(D)erboost met beauty tips en tricks om de community te versterken… Aan jou om het allemaal te ontdekken!

Zo kan je de lokale handelaars nu steunen! - Flashmagazine

Nu je alvast weet hoe je de lokale handelaars kan steunen, is het ook belangrijk om in beweging te blijven tijdens deze crisis. Ook daarmee helpen we je graag op weg!