We vroegen aan onze lezers of ze hun mama op een originele manier wilden verrassen voor Moederdag… en dat wilden deze dames zeker! Ze lieten ons weten waarom hun moeder de beste is en wij zetten die geweldige mama’s dan ook graag even in de kijker!

Petra Maes en mama Huguette

“Ze gaat speciaal naar de kookles voor ons!”

Mama's in de kijker: verrassing voor Moederdag - Flashmagazine

Iedere woensdag tovert ze een heerlijke maaltijd op tafel voor haar 2 kinderen, 2 schoonkinderen en 3 kleinkinderen. Dat doet ze al zoveel jaren nog steeds met de glimlach. Ze gaat zelfs speciaal naar de kookles voor ons! Daar hebben wij natuurlijk alleen maar voordeel mee. Mama is ook mijn persoonlijke styliste. Als ik een nieuwe outfit nodig heb, gaat ze steeds mee en geeft ze haar eerlijke mening, die ik ten zeerste apprecieer. En natuurlijk doen we veel moeder-dochterdingen: samen een koffietje drinken, naar het Schlagerfestival gaan, een uitje naar zee maken… het houdt haar zeer jong van geest. Dus een oprechte dankjewel mama! Niet alleen vanwege je kinderen, maar ook vanwege je zus waar je voor zorgt al was het je eigen kind.

Marisa Cavatorti en mama Vienna

“Ik zou ze nooit willen missen!”

Mama's in de kijker: verrassing voor Moederdag - Flashmagazine

Wij zijn thuis met 7 kinderen en ze stond vroeger, en nu nog steeds, altijd voor ons klaar. Zelfs al was het soms druk, nooit verloor ze haar geduld. Ook met haar kleinkinderen heeft ze een hele goede band. Ik zou ze nooit willen missen!

Sarah Leurs en mama Bertie

“Ze is niet alleen mijn moeder, maar ook mijn beste vriendin.”

Mama's in de kijker: verrassing voor Moederdag - Flashmagazine

Dit is een foto van mijn mama en mij op mijn huwelijk. Ik ben in september 2018 getrouwd en mama heeft me met alle voorbereidingen geholpen. Zelfs de kleinste details hebben we samen besproken. Het was een heerlijke tijd! Ik kan ook altijd bij haar terecht voor leuke en minder leuke dingen. Bovendien zorgt ze ’s middags voor onze hond Coco, omdat mijn man en ik fulltime werken. Echt superlief van haar! Elke vrijdag gaan we samen lunchen en bespreken we de week en lachen we heel wat af. Ze is niet alleen mijn moeder, maar ook mijn beste vriendin.

Kimberly Vogels en mama Heidi

“Ik hoop dat ik net zoals haar zal zorgen voor mijn eigen dochter.”

Verrassing voor Moederdag: mama's in de kijker - Flashmagazine

Ze is mijn allerbeste vriendin en staat altijd voor mij klaar. Zeker nu ik een moeilijke zwangerschap heb, is ze er steeds voor mij. Niets is haar te veel! Ik hoop dat ik net zoals haar zal zorgen voor mijn eigen dochter en dat wij ook zo een hechte band hebben. Mama, I love you!

Ilse Conen en mama Jacobina

“Alles wat ik ken en doorgeef aan mijn kinderen, komt van haar.”

Verrassing voor Moederdag: mama's in de kijker - Flashmagazine

Alles wat ik ken en doorgeef aan mijn kinderen, komt van mijn mama. Twee jaar geleden heb ik haar al eens verrast op tv waar ze een lied hebben gezongen voor haar, maar ik kan haar niet genoeg in de bloemetjes zetten! Ze staat voor iedereen klaar: haar eigen vier kinderen en haar zes kleinkinderen. Samen met mijn papa steunen ze alles wat we doen en staan ze altijd klaar voor hun kroost.

Ellen Peerlings en mama Marijke

“Ze is een echte doorzetter.”

Verrassing voor Moederdag: mama's in de kijker - Flashmagazine

Ik wil mijn mama graag in de kijker zetten omdat ze recent ziek is geweest, maar ondanks de tegenslagen altijd haar positieve houding heeft kunnen behouden. Ze is een echte doorzetter, onze bikkel. Inmiddels gaat het weer beter en kan ze genieten van de tijd met ons samen, maar vooral van mijn kinderen, haar twee kleinkinderen Thijs (4) en Eva (2).

Zoë Van den Brande en mama Martine

“Mijn mama is echt eentje uit de duizend!”

Verrassing voor Moederdag: mama's in de kijker - Flashmagazine

Always my mom, forever my friend! Een betere mama en een nonna kan ik niet wensen. Ze staat 24/7 voor mij en mijn dochtertje klaar. Dag en nacht kunnen we bij haar terecht. Mijn mama is dan ook echt mijn grootste steun. Ik ben 28, maar toch blijft de mening van mijn mama nog steeds belangrijk voor mij. Of ik nu twijfel over welk paar schoenen ik zal kopen of over een beslissing voor de zaak, voor grote en kleine problemen kan ik haar opbellen voor raad. Dan trekt ze me over de schreef en weet ik dat het de juiste keuze/beslissing is. Er gaat geen enkele dag voorbij zonder dat we elkaar gezien of gehoord hebben. Ik loop er de deuren plat en daarnaast bellen we elkaar ook meermaals per dag. Op mijn vrije dag ga ik haar meestal ophalen en gaan we samen op ‘trot’. Natuurlijk liggen we soms in de clinch, maar dat is overal wel al eens het geval denk ik. Gelukkig zijn we dat dan ook wel vlug van elkaar vergeten. Mijn mama is echt eentje uit de duizend!

Anja Verslegers en mama Rita

“Ze staat steeds voor ons klaar.”

Verrassing voor Moederdag: mama's in de kijker - Flashmagazine

Ik wil mijn mama in de kijker zetten, omdat ze gewoon de beste is! Ze staat steeds voor ons klaar en wil altijd maar goed doen. Zo cijfert ze zichzelf wel eens weg om er toch maar voor ons te zijn.

Deze lezeressen zetten met plezier hun mama’s in de kijker, maar ook jij kan iets leuks doen samen met je mama. Benieuwd wat? Wij zetten enkele leuke activiteiten op een rijtje! Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor alle leuke nieuwtjes.