Moederdag is de dag waarop je je mamaatje eens dubbel en dik mag verwennen. Velen kopen een cadeautje voor haar, maar misschien ben jij iemand die meer van quality time houdt? Dit kan je samen met haar doen! 

1. Brunchen

Samen rustig wakker worden met koffiekoeken en heerlijke koffie, om daarna te genieten van een vroeg middagmaal. Een lekkere brunch is altijd een goed idee. Bovendien is dit het ideale moment om eens goed bij te praten en een gezellig onderonsje te houden.

Moederdag: dit kan je samen doen - flashmagazine.be

2. Samen naar de wellness

Een stevige massage of een relaxerende gezichtsbehandeling: zalig! Deze ontspannende activiteit beleven is ongetwijfeld een boost voor de moeder-kind band.

Moederdag: dit kan je samen doen - flashmagazine.be

3. Citytrip in eigen land

België heeft tal van prachtige steden om te ontdekken. Ga de winkelstraat onveilig maken en schuif je voetjes onder tafel in een van de plaatselijke restaurants. Brugge, Gent of misschien wel Luik zijn steden waar je vast en zeker een dagje zoet bent én kan genieten van de mooie setting.

Moederdag: dit kan je samen doen - flashmagazine.be

Met deze gezellige activiteiten beleven jullie vast en zeker een onvergetelijke Moederdag!

Wist je trouwens dat enkele van onze lezeressen hun moeders verrasten met een foto van hen in Flash Magazine? Zij schitteren samen in dit artikel. Daarnaast blijf je via onze Facebookpagina op de hoogte van al onze nieuwtjes!