Nu de maand oktober van start is gegaan, schotelen we jullie graag een nieuwe guesteditor voor. En wat voor één… Niemand minder dan Tim Torfs zal jullie de komende maand voorzien van leuke tips & weetjes. Binnenkort ontdek jij alles over je favoriete schoonheidsbehandelingen, de wellness zal geen enkel geheim meer voor je hebben en je leert alles over een doeltreffend dieet in 9 weken, handige receptjes inbegrepen. Kortom Tim is een guesteditor die je niet wilt missen.

1ste mannelijke schoonheidsspecialist 

Het is inmiddels al 15 jaar geleden… Toen startte Tim als 1ste mannelijke schoonheidsspecialist met zijn schoonheidssalon in Beringen. Hij was een van de eersten die begon met definitief ontharen voor zowel mannen als vrouwen. Verder specialiseerde hij zich in massages, gelaatsverzorgingen en diverse wellnessbehandelingen tijdens opleidingen in Frankrijk, Duitsland, Griekenland en Nederland.

5 sterren wellness

In 2008 vond Tim dat het tijd was om nog wat toe te voegen aan zijn carrière. Daarom breidde hij de zaak uit met een privé-sauna. Tim zette zo de eerste 5*****-sterren wellness B&B in België op de kaart.

Vandaag de dag komen klanten vanuit het ganse land, maar ook uit Nederland, Duitsland en Frankrijk naar de wellness. Regelmatig spot je in het bubbelbad of in de sauna ook een BV of een topvoetballer. Maar Tim benadrukt graag dat iedereen van harte welkom is in zijn instituut.

slank in 9 weken

Ook wie wilt werken aan zijn of haar figuur is bij Tim aan het juiste adres. In 2009 ontwikkelde hij immers het programma ‘Slank in 9 weken met Tim Torfs’. Dit deed hij in samenwerking met het Nederlandse Momentum®. Over dit dieet wordt heel wat gesproken omdat het spectaculaire resultaten oplevert. Tim en zijn team zorgen voor een strak dieetplan, zeer goede suppletie, lekkere gerechten en vooral een goede begeleiding.

Ondertussen heeft Tim een fantastisch team onder zich staan, verdeeld over 32 praktijken. Hier staan ze 7/7 klaar om klanten te ontvangen en te helpen. En met succes… Want slank in 9 weken mag je erg letterlijk nemen. Zo zien ze resultaten van -8 tot -33kg in 9 weken!

lifestylecoach

De afgelopen 15 jaar heeft Tim zich ontwikkeld als lifestylecoach en helpt hij zowel mannen als vrouwen met hun uiterlijk, hun stress, hun gewicht, hun levensstijl. Klanten worden Tim’s vrienden en dat geeft hem een heel fijn gevoel!

Toen we Tim contacteerden om guesteditor te worden, was hij dan ook erg blij. De komende weken deelt hij met veel enthousiasme zijn tips en weetjes met jullie. Zijn jullie al nieuwsgierig? Wij wel! Wordt vervolgd…