Een nieuwe maand = een nieuwe Flash & Puur magazine! Deze maand verwennen wij jullie graag met enkele bouw- en woontips. Van een zolderrenovatie tot de nieuwste trends in haarden en kachels. Maar we nemen je ook deze maand mee op reis en geven we je de nodige beautytips. Wedden dat je deze oktober editie weer in één ruk zal uitlezen?

Doe iets met je zolder

Haast alle huizen hebben een zolder. De laatste jaren zijn zolders in gebruik en zijn ze netjes geïsoleerd. Maar we komen toch nog steeds veel bovenverdiepingen tegen, die de moeite zijn om iets mee te doen. Je kan er immers veel meer mee doen dan alleen stof verzamelen en oude spullen op bergen. Wij gingen eens een trapje hoger.

 

Met Jelle Canipel naar het paradijselijke Mauritius

Let’s go to paradise! Onze reizende fotograaf neemt je mee naar het prachtige Mauritius. Hou je klaar voor prachtige beelden van sprankelende watervallen en een azuurblauwe kustlijn. Wil je het artikel online al een keertje lezen? Dat kan! Check het hier.

 

In de spotlights: Kate Ryan

Kate Ryan bruist meer dan ooit van de energie. De zangeres wilt zich zelf steeds weer opnieuw uitvinden. Onze reporter ging een diepgaand gesprek aan met deze showdiva. Het resultaat lees je in jouw Flash Magazine!

 

Thuis bij een BV

Van Kate Ryan naar het huis van Virginie Claes. Altijd willen weten hoe deze Limburgse schone haar huis er uitziet? Je ontdekt het nu in jouw Flash en Puur magazine!

 

Trends: haarden en kachels

Een stevige herfstwandeling gezellig afsluiten voor je haardvuur. Zalig toch?! Flash & Puur magazine trokken op onderzoeken en somden voor jou de laatste nieuwe trends in haarden en kachels op. Laat je inspireren in onze oktober editie.

 

Beauty corner: fabulous fall for all

Onze beautyredactrice Renilda Luts deelt de make-uptrends voor het najaar. Loop naar je brievenbus en kopieer de looks van enkele supermodellen!

Dit en nog veel meer ontdek je in de oktober editie van Flash & Puur magazine!