De eindejaarsfeesten zijn in aantocht en daarmee komt alweer het einde van het jaar in zicht. Wat gaat dat toch snel! Installeer je dus nog even om gezellig te genieten van een sfeervolle winter én de nieuwe editie van Flash, Puur en Ziezo Magazine van november 2019.

Sinterklaas in jouw regio

Kijken jouw kleine spruiten ook al uit naar de komst van de Sint? Wij maken het makkelijk en vertellen je waar ze hem kunnen ontmoeten bij jou in de buurt.

Ontdek Flash, Puur & Ziezo november 2019! - Flashmagazine

Leuke adventskalenders

Het moeten niet altijd chocolaatjes zijn waarmee we aftellen naar kerst. Tussen de adventskalenders die wij in de kijker zetten, zit voor ieder wat wils.

Ontdek Flash, Puur & Ziezo november 2019! - Flashmagazine

Gezellig aan het haardvuur

Niks zo leuk dan in de winter tijd doorbrengen aan een knisperend haardvuur. Maar welke haard kies je nu eigenlijk het best? De voordelen zetten wij voor jou op een rijtje.

Ontdek Flash, Puur & Ziezo november 2019! - Flashmagazine

De mooiste kerstmarkt van Europa

Kerstmarkten vind je overal, maar de mooiste van Europa? Die brengt je gegarandeerd in feeststemming!

Unieke wandeling in de Ardennen

Trek je wandelschoenen maar aan, want deze wandeling rond de Ninglinspo is een must! Misschien niet zo lang in afstand, maar wel een heus avontuur dat de moeite waard is.

Ontdek Flash, Puur & Ziezo november 2019! - Flashmagazine

Puzzelplezier

Elke maand maak je kans op mooie prijzen. Het enige wat je moet doen? Je gezellig neerzetten en de puzzel invullen. Vind jij het codewoord?

Puzzel Flash, Puur & Ziezo nieuwe editie - Flashmagazine

Dit en nog veel meer ontdek je in het nieuwe Flash, Puur en Ziezo Magazine van november 2019. Je vindt deze editie rond 4 november volledig GRATIS in je brievenbus. Maar ook online voorzien we dagelijks een portie lifestyle op jouw maat.